Dan Savenco spune că îi lipsește atmosfera de la Dinamo


    Dan Savenco spune că a fi căpitan la Dinamo e cea mai mare onoare pe care o poate avea un jucător de handbalFoto: sportpictures.eu
Dan Savenco spune că a fi căpitan la Dinamo e cea mai mare onoare pe care o poate avea un jucător de handbalFoto: sportpictures.eu

Căpitan al echipei masculine de handbal Dinamo, Dan Sevenco (34 de ani) a declarat, într-un interviu postat pe pagina oficială de Facebook a grupării bucureștene, că în această perioadă nu sportul este cel care îi lipsește foarte tare. ”Cel mai mult îmi lipsesc băieții! Vestiarul și atmosfera din sala Dinamo”, a spus pivotul.

Este cunoscut faptul că în ultimii ani la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare s-a format un grup valoros atât din punct de vedere sportiv, cât și uman. Aflat la al cincilea an în care participă cu Dinamo în cupele europene, Savenco a dat și un exemplu: “Ca de fiecare dată, înaintea unui meci, intri într-un fel de transă. Îți crește adrenalina. Ne pregăteam să ieșim la încălzire și îl văd pe Saeid (n.r. – portarul echipei) încruntat, destul de nervos. M-am gândit că i s-a întâmplat ceva. Așa că merg să îl intreb ce are și îi zic: <<Bă, Ninja, ce ai pățit, te pot ajuta?>> Iar el îmi răspunde <<Save, sunt nervos... Vreau să mă cert cu cineva, dar mă uit în jur și nu am cu cine>>!”.Născut în Galați, Dan Savenco a evoluat în cariera sa și la Steaua, rivala istorică pentru Dinamo. Întrebat unde s-a simțit mai bine, pivotul a răspuns: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările. Mi-am dorit să cresc profesional. Sunt perioade diferite ale vieții mele, dar la Dinamo am crescut din toate punctele de vedere. Când jucam la CSM, am avut un conflict cu un coleg, iar mulți dintre oamenii de handbal spuneau că mi s-a terminat cariera. M-am schimbat complet. Și am știut asta când la vreo doi ani după acel incident, un om din FRH m-a felicitat pentru jucătorul care devenisem! Revenind la întrebare, pot doar să spun că dacă vrei să simți ce înseamnă să fii încurajat, să simți că ești handbalist trebuie să joci la Dinamo și în sala Dinamo”.

Dan Savenco și colegii săi s-au calificat în optimile de finală ale ediției 2019/2020 a Ligii Campionilor la handbal. O premieră în acest sport, la masculin, de când competiția se desfășoară în noul format. Meciurile dintre Dinamo și Paris Saint-Germain au fost reprogramate în 3/4, respectiv 6/7 iunie din cauza pandemiei de Covid-19. 

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg