De la ce oră vor juca sâmbătă Simona Halep și Sorana Cîrstea la Australian Open

Din nou emoții pentru români la Australian Open. În programul zilei de sâmbătă figurează ambele tenismene din țara noastră calificate în turul al treilea. Simona Halep va juca prima.

Simona Halep revine sâmbătă dimineață pe teren la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep revine sâmbătă dimineață pe teren la Melbourne (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Simona Halep, ocupanta locului 15 WTA şi cap de serie numărul 14, va intra pe teren în cursul dimineții. Conform programului anunțat de organizatori, partida dintre constănțeancă și Danka Kovinic, din Muntenegru, este a doua programată pe John Cain Arena, nu înainte de ora 03.30 a României. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2. Danka Kovinic ocupă locul 98 în clasamentul mondial.

Cea de-a doua româncă din turul al treilea, Sorana Cîrstea (38 WTA), va închide programul zilei pe Rod Laver Arena. Ea va juca împotriva rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 11 în clasamentul mondial și desemnată cap de serie numărul 10. Meciul va începe în jurul orei 12.00.

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două sportive este de 3-3, ultimul joc datând din 2018, un succes al rusoaicei, scor 2-6, 7-5, 6-4, înregistrat pe iarbă, în turul I al turneului de la Eastbourne. Pe hard, Pavliucenkova conduce cu 2-1.

Sâmbătă va juca la Australian Open şi Jaqueline Cristian, în turul doi la dublu. Cristian şi colega sa, germana Andrea Petkovic, vor evolua împotriva echipei slovene Kaja Juvan/Tamara Zidansek în al treilea meci de pe terenul 7, probabil de la ora 05.00. Vineri, Jaqueline și Andrea au eliminat, scor 6-4, 6-0, cuplul Simona Halep/ Gabriela Ruse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net