Deputatul PSD Bogdan Diaconu: «Sunt fericit cu Maria!»

simeon stalpnicul png

Maria Olaru, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, şi-a găsit jumătatea. Povestea de iubire pe care o trăieşte alături de deputatul PSD Bogdan Diaconu a fost confirmată de acesta din urmă pentru Click!

"Da, recunosc cu mâna pe inimă, eu şi Maria suntem împreună şi suntem foarte fericiţi. Relaţia noastră evoluează zi de zi, pe măsură ce ne cunoaştem tot mai bine şi descoperim cât de multe lucruri avem în comun. Maria şi cu mine credem în relaţia noastră, astfel încât nevedem viaţa împreună", a precizat Bogdan Diaconu (34 de ani).

El a confirmat astfel zvonurile care vorbeau despre o relaţie dintre cei doi. Maria Olaru (31 de ani) este ultima campioană mondială absolută din istoria gimnasticii româneşti, titlu pe care îl mai deţine, din România, doar Aurelia Dobre. De altfel, în ziua de 14 octombrie, chiar în ziua în care se împlineau 14 ani de la cucerirea titlului, deputatul a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru iubita lui: "Acum 14 ani ne-ai făcut mândri că suntem români! Felicitări! Eşti campioană în sport, dar mai ales în viaţă! Sunt mândru de tine, Maria!", suna mesajul adresat de politician.

Retrasă din activitate, Maria Olaru este, în prezent, cadru universitar la Universitatea de Vest din Timişoara, dar şi director al Academiei Olimpice Române, Filiala Timiş.

simeon stalpnicul png

„Nu puteam trece peste acea zi atât de importantă pentru România şi pentru gimnastica românească fără să aduc un tribut de recunoştinţă celei care ne-a ridicat ţara pe primul loc la Mondiale, performanţă care, după cum ştiţi, nu a mai fost repetată de atunci. Şi da, într-adevăr, şi pentru că sunt mândru de ea", a spus el.

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Raducanu
soba lemne foc foto shutterstock
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg