Ei sunt sportivii cu cele mai tari maşini!


    Floyd Mayweather  are în garaj bolizi de  peste 10 milioane de euro
Floyd Mayweather are în garaj bolizi de peste 10 milioane de euro

Reggie Jackson, unul dintre cei mai mari jucători de baseball din istorie, e numărul unu în clasament, având o colecţie de o sută de “bijuterii” pe patru roţi, valoarea totală a lor fiind de peste 50 de milioane de euro.

Au bani, faimă şi pot să-şi îndeplinească orice dorinţă. Mulţi dintre atleţi preferă să cheltuiască sume considerabile pentru diferite obiecte de lux, dar unii au dus pasiunea la extrem. Iată un clasament al atleţilor “obsedaţi” de maşini.

simeon stalpnicul png

Reggie Jackson. Fosta vedetă a baseball-ului are o sută de automobile, numărul scăzând dramatic după ce un incendiu din 2013 i-a distrus 35 dintre ele, în valoare de două milioane de euro. Şi-a refăcut însă garajele, şi doar modelele Chevrolet sunt în jur de 50, 25 fiind pe un domeniu din California, şase la el acasă, în Carmel, şi restul într-un hangar al unui aeroport. Are un Ferrari 275 GTB/4 despre care se spune că ar fi peste 20 de milioane de euro. Colecţia sa costă peste 50 de milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Floyd Mayweather, omul neînvins în box şi recunoscut pentru numeroasele sale maşini sau avioane. A avut un Koenigsegg Trevita, un model extrem de rar, cumpărat cu trei milioane, dar vândut apoi cu mult mai puţin, însă deţine încă mai multe Rolls-Royce, Ferarri şi Bugatti. Valoarea maşinilor e în jur de zece milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Jenson Button, fost star de Formula 1. Are un McLaren P1, de peste un milion de euro, dar şi mai multe modele de Ferrari. Se adaugă o Honda S600, un model din 1964, Ford Anglia şi unul din 1956 al unui VW Campervan. A avut un Bugatti Veyron pe care l-a vândut pentru a-şi cumpăra alte maşini. Colecţia sa e de peste şase milioane de euro.

simeon stalpnicul png

Samuel Eto. Fotbalistul a fost în trecut cel mai bine plătit din lume, doar salariul la ruşii de la Anji fiind de 19 milioane de euro pe sezon. Şi-a luat multe maşini, cea mai scumpă fiind un Bugatti Veyron (1.8 milioane), dar mai are un Aston Martin One-77, un model rar de Porsche, Gambella Mirage,plus Maybach Xenatec, Aston Martin V12, Zagato, Hummer H2 sau Ferrari 599 Fiorano. Colecţia sa e estimată la 5.7 milioane de euro.

simeon stalpnicul png

John Cena: campion în lumea wrestling-ului, dar şi actor sau cântăreţ. Starul luptelor din ring are 25 de maşini americane clasice, printre ele fiind şi un model din 1966, Dodge Hemi Charger, de 45.000 €, sau unul din 1970, un Plymouth Superbird, ce costă aproape 160.000 €. Piesa de rezistenţă e un Ford Mustang pe care l-a tunat şi l-a transformat în “InCENArator”, maşina sa personalizată costând 120.000 €. Valoarea “garajului” său depăşeşte cinci milioane de euro.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg