Enrique Iglesias a dezvăluit un mare secret! De ce nu vrea să o ia de soţie pe Anna Kournikova


    Anna Kournikova şi Enrique Iglesias
Anna Kournikova şi Enrique Iglesias

Este unul din acele cupluri mondene internaţionale care au rezistat în timp. Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova și cântărețul Enrique Iglesias sunt împreună de 11 ani, însă nu au de gând să-şi oficializeze relaţia, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Într-un interviu pentru publicaţia "Parade", latino-lover-ul de 36 de ani a explicat de ce a numit-o pe Kournikova "soţia" lui în timpul unui concert susţinut în Rusia. "Nu am vrut să produc vreo confuzie în rândul oamenilor, ci am vrut să fiu tandru în acele momente. Am crezut că le va fi mai ușor spectatorilor să-şi dea seama de cine vorbesc decât să-i spun "fata mea", a spus Iglesias.

"Niciodată nu ne-am gândit cu adevărat la căsătorie. Poate pentru că eu vin dintr-o familie divorţată, dar nu cred că iubeşti pe cineva mai mult sau mai puţin doar pentru că ai o hârtie la mână". a mai spus el.

Enrique şi Anna s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, la filmarea videoclipului "Escape". De atunci au rămas împreună, deşi au mai existat zvonuri de despărţiri și mariaje secrete.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg