F1 Supremo: „Noile echipe sunt o ruşine!”

„Nu au adus nimic bun, sunt o ruşine. Trebuie să scăpăm de o parte dintre aceşti invalizi", a declarat Ecclestone pentru Financial Times.

După 17 curse niciuna dintre cele trei nu a reuşit să obţină vreun punct. Cel mai aproape s-au aflat cei de la Lotus, al căror pilot, Heikki Kovalainen s-a clasat pe locul al 12-lea în Marele Premiu al Japoniei.

De altfel cei de la Lotus, alături de cei de la Virgin, au speranţe că vor concura în Formula 1 şi în sezonul viitor, fiind aduşi în discuţie de către Ecclestone. Acesta a precizat că eforturile echipei anglo-malaysiene, care din sezonul viitor ar putea avea motoare Renault şi cutii de viteze de la Red Bull, merită răsplătite cu încă un an de prezenţă. De asemenea i-a sugerat lui Richard Branson, patronul lui Virgin, să investească mai mult în echipa sa, asemenea lui Dietrich Mateschitz de la Red Bull.

Cea de-a treia echipă nou-intrată, Hispania Racing nu a fost adusă în discuţie de Ecclestone privind sezonul viitor.

Cel numit F1 Supremo, care şi-a sărbătorit recent cea de-a 80-a aniversare, a mai precizat că nu are de gând să renunţe la poziţia sa, prin care controlează drepturile comerciale ale competiţiei şi a negat zvonurile potrivit cărora posibilul său succesor ar fi mult contestatul Flavio Briatore.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg