Fost lider mondial, la un pas de puşcărie

Ultima actualizare:

Fost lider mondial al tenisului feminin în 2001, Capriati nu se dezminte: la o perioadă de timp face câte o boacănă. Ultima, petrecută chiar de Valentine's Day, o va aduce în faţa judecătorului.

Simţindu-se singură chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, ea a decis că e timpul să-şi recucerească fostul logodnic. Aşa că s-a dus la sala de fitness la care se afla acesta.

Respinsă, Capriati a început să urle la fostul iubit. Ivan Brannan a încercat să meargă în vestiar ca să scape, numai că, spune el în plângerea de la poliţie, Capriati i-a pus piedică şi l-a lovit în piept. Relaţia dintre ei s-a terminat „in facto" în 2012, însă fosta tenismenă nu s-a putut niciodată consola cu gândul. Aşa că a început să-şi hărţuiască ex-logodnicul, care a şi depus plângere la poliţie în trecut împotriva ei. Acum agresiunea, combinată cu hărţuirea, au dus la un proces, al cărui prim termen va avea loc la 17 aprilie.

Capriati este cunoscută pentru probleme ei cu legea. În 1993, pe când nu avea decât 17 ani, a fost acuzată că a furat un inel dintr-un magazin. Ea a descris totul ca fiind un accident. Apoi, la 16 mai 1994, a fost arestată şi acuzată de posesie de marijuana.

A scăpat de închisoare doar pentru că a consimţit să intre într-un program de dezintoxicare. De asemenea, tot în 1994, adică atunci când avea doar 18 ani, Capriati a recunoscut că a încercat să se sinucidă din cauza stresului la care era supusă în tenis (a debutat ca profesionistă cu trei săptămâni înainte să împlinească 14 ani!) În fine, în 2010, Capriati a fost internată de urgenţă în urma unui supradoze.

Fost lider mondial în 2001, Capriati a debutat în circuit la 14 ani. Un an mai târziu a jucat în semifinale la Wimbledon şi US Open. La 16 ani a câştigat titlul olimpic. A cucerit 14 titluri WTA de simplu, dintre care 3 de Grand Slam. Anul trecut a fost inclusă în Hall of Fame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net