Fostul campion național la box, Viorel Soroceanu, găsit mort în mașină


    Fostul campion naţional şi-a pus capăt zilelorFoto:Arhivă personală
Fostul campion naţional şi-a pus capăt zilelorFoto:Arhivă personală

Fostul campion național la box, Viorel Soroceanu, în vârstă de 63 ani, a fost găsit mort în mașina sa aflată într-o parcare din Iași.

Potrivit primelor informaţii furnizate de anchetatori, fostul sportiv s-ar fi sinucis din cauza unei afecţiuni de care suferea de câţiva ani. În mașină, polițiștii au descoperit un bilet de adio în care Soroceanu îi cerea iertare mamei sale pentru gestul său și spunea că a decis să își pună capăt zilelor din cauza unei afecțiuni de care suferea. Fusese diagnosticat, cu doi ani în urmă, cu o boală gravă a ficatului. Şi atunci a încercat să se sinucidă, dar medicii au reuşit să îi salveze viaţa, potrivit Digi24.ro.

Viorel Soroceanu a fost campion național la box de două ori, în anii '70, și a boxat cu campionul mondial din 1973, Howard Davis Jr. După ce s-a retras, el a început o carieră de succes ca antrenor și a pregătit numeroși campioni la categoriile de seniori sau juniori. Viorel Soroceanu era adeptul manifestărilor extreme . În luna aprilie, a recurs la un protest extrem. S-a urcat pe acoperişul sediului Blubului Voinţa din Iaşi şi a ameninţagt că îşi va da foc. Era nemulţumit de faptul că nu mai avea unde să îşi desfăşoare şedinţele de antrenament cu elevii săi. 

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg