FRR sprijină colectarea de fonduri pentru sprijinirea lui Grădinaru

7 iulie 2010
article img
Oameni din toată ţara au sărit să-l ajute pe tânărul rugbyst

Site-ul Federaţiei Române de Rugby (FRR) a anunţat că acest for va sprijini acţiunea de colectare de fonduri pentru sprijinirea tânărului jucător Alexandru Grădinaru, accidentat grav la coloana vertebrală (cervicali) într-un meci pe care echipa sa, CSU Arad, l-a disputat înainte de Paşte, cu CSM Baia Mare.

În comunicat se precizează: "Reprezentanţii familiei Grădinaru şi cei ai FRR s-au întâlnit vineri (n.r. 2 iulie) cu reprezentanţi ai clubului arădean, ai serviciului judeţean de Ambulanţă Arad şi IFRA România pentru a discuta despre soarta lui Alexandru. Având în vedere că îngrijirea mijlocaşului la grămadă de la Arad va necesita sume importante, FRR se va implica şi mai activ ca până acum în colectarea de fonduri pentru Alex".

Jucătorul se află acum la Oradea, la Spitalul Pelican, fiind bine îngrijit din punct de vedere medical, însă o spitalizare pe termen lung în aceast instituţie necesită foarte multe resurse financiare. FRR a precizat că se va căuta o soluţie de susţinere financiară a lui Alexandru Grădinaru.