Halep: "A fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată împotriva Serenei"

Williams e de mulţi ani o forţă a tenisului feminin, dar aceste suspiciuni o descalifică  Trebuie lămurit repede dacă victoriile ei pe bandă rulantă, inclusiv în faţa lui Halep, au fost false jpeg
Williams e de mulţi ani o forţă a tenisului feminin, dar aceste suspiciuni o descalifică. Trebuie lămurit repede dacă victoriile ei pe bandă rulantă, inclusiv în faţa lui Halep, au fost falseFoto: Getty

Simona Halep a declarat după ce a fost eliminată de Serena Williams în sferturile de finală ale US Open, că a fost cel mai bun meci pe care l-a jucat vreodată cu liderul mondial. Românca a fost învinsă cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de Serena, după două ore şi 15 minute de joc.

"Cred că a fost un meci bun. Am jucat bine, puteam şi mai bine în acele momente când am avut ocazia. Dar cred că nivelul a fost ridicat. Sunt ok cu felul în care am luptat până la final. Este acum ceva normal pentru mine, astfel că este un lucru bun. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucătoare, serviciul ei a fost «uriaş». A fost greu. Sunt puţin tristă, dar trebuie să privesc la lucrurile pozitive, pentru că sunt multe, şi să merg înainte. Acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am jucat vreodată împotriva Serenei. Am simţit că sunt foarte aproape şi am şanse să câştig", a spus Halep.

Sportiva a precizat că este puţin dezamăgită. "Cred că am jucat destul de bine, este un lucru bun şi cred că am jucat foarte bine, dar puteam mai bine în unele momente. Serena a făcut o treabă foarte bună şi de aceea este numărul 1. Sunt puţin dezamăgită că nu am profitat de ocazii dar sunt şi bucuroasă de felul în care am rezistat şi am jucat. Sunt ok", a spu ea.

"Mă simt categoric mai bine am jucat mult mai bine decât anul trecut în semifinale. Am pierdut, dar am dat tot ce puteam", a adăugat românca.

Partida dintre ele a fost a noua, Williams conducând detaşat, scor 8-1, în meciurile directe.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg