Halep şi Niculescu, printre cele mai bogate tenismene din istorie

image
Simona Halep şi Monica Niculescu

Două jucătoare din România se regăsesc în Top 100 al câştigurilor obţinute de tenismene de-a lungul timpului în circuitul feminin profesionist (WTA).

Cu venituri de peste 14 milioane de dolari, Simona Halep nu putea lipsi din acest clasament. Constănţeanca ocupă locul 24, depăşind nume impresionante din istoria sportului alb. În spatele Simonei se află italianca Pennetta, americancele Jennifer Capriati şi Chris Evert, precum şi iberica Conchita Martinez.

Cum jucătoarea nostră nu are decât 25 de ani, vârstă pe care o va împlini la 27 septembrie, Halep are şanse mari să pătrundă în Top 10, acolo unde valoarea totală a premiilor din tenis depăşeşte 20 de milioane de dolari. Lideră detaşată la acest capitol este Serena Williams, cu peste 81 de milioane de dolari, urmată de Maria Şarapova (36 de milioane) şi de sora mai mare a Serenei, Venus Williams (34 de milioane de dolari).

A doua româncă prezentă în Top 100 este Monica Niculescu. Cu aproape 4,3 milioane de dolari în conturi, ea ocupă poziţia a 92-a. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
termoficare bucuresti
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali