Halep, victorie fără emoții în primul tur a Roland-Garros


    Simona Halep  a fost desemnată  cap de serie nr. 6  la turneul parizianFoto: Getty Images
Simona Halep a fost desemnată cap de serie nr. 6 la turneul parizianFoto: Getty Images

Simona Halep n-a avut nevoie decât de 43 de minute să încheie meciul din primul tur al Openului francez, cu japoneza Nao Hibino, locul 71 WTA, scor 6-2, 6-0.

În faza următoare, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Zarina Dias din Kazahstan, locul 90 WTA, şi germana Carina Whitthoeft, locul 100 WTA. Calificarea în manşa secundă este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 60.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

”Sunt fericită că am început acest turneu cu dreptul. Mereu la Grand Slam cel mai greu meci este cel din primul tur. Am mare încredere că voi continua cu evoluțiile bune”, a spus Halep, imediat după meci, răspunzându-i întrebărilor lui Ilie Năstase, specialistul Europosrt pentru acest turneu.

Finalistă în 2015 la French Open, Halep a părăsit anul trecut competiţia în turul al doilea, în care a fost învinsă de croata Mirjana Lucici-Baroni, scor 7-5, 6-1.

Halep va juc aîn acest an și la dublu mixt. Ea va face pereche cu Horia Tecău. Cei doi vor întâlni în primul tur cuplul Yung-Jan Chan/Max Mîrnîi (Taiwan/Belarus).

Un alt român în proba de dublu mixt este Florin Mergea, care face pereche cu Iaroslava Şvedova (Kazahstan), cei doi fiind cap de serie 4.Mergea şi Şvedova vor întâlni în primul tur cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkowski (Cehia/Polonia).

Halep şi Tecău se pregătesc pentru participarea în proba de dublu-mixt la JO de la Rio.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png