Hana Ali, mesaj emoționant pentru tatăl său, Muhammad Ali

5 iunie 2016
article img
Muhammad Ali și fiica sa, Hana AliFoto Instagram

Una dintre fiicele lui Muhammad Ali a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii și mesaje impresionante despre tatăl său. Ea își amintește cu plăcere de cel care a crescut-o și spune că a fost un mare luptător chiar și pe patul de moarte.

Pentru Hana Ali, tatăl său, marele Cassius Clay a fost un adevărat erou. Ea a ținut să menționeze acest lucru pe câteva rețele de socializare unde a publicat mai multe fotografii de familie, relatează DailyMail.co.uk.

Muhammad Ali a murit vineri, 3 iunie, la vârsta de 74 de ani din cauza unui șoc septic. El a fost internat în spital încă de luni, 30 mai, deoarece începuse să aibă probleme respiratorii. De asemenea, el suferea de Parkinson de 32 de ani.

article img
Muhammad Ali și fiica sa, HanaFoto Instagram

"Inimile noastre suferă, dar suntem fericiți că tata este acum liber. Am încercat să fim puternici și i-am șoptit la ureche «Poți să pleci acum. Vom fi bine. Te iubim. Îți mulțumim. Poți să te întorci la Dumnezeu acum.» Cu toții i-am fost alături, îmbrățișându-l și sărutându-l și ținându-l de mâini, cântându-i o rugăciune islamică. Toate organele sale au cedat, dar inima nu se va opri să-i bată. Timp de 30 de minute...inima sa a continuat să bată. Nimeni nu a mai văzut așa ceva. Un adevărat testament pentru rezistența Spiritului și Voința sa! Vă mulțumim tuturor pentru dragoste și sprijin!", a scris Hana Ali pe contul său de Twitter.

article img
Foto Twitter