Handbalistele de la CSM București, în rol de Moș Crăciun!


    Handbalistele de la CSM le-au adus zâmbetul pe buze copiilor cu probleme
Handbalistele de la CSM le-au adus zâmbetul pe buze copiilor cu probleme

Campania "Luna Faptelor Bune" a ajuns la final. Jucăriile de pluș, cărțile și jocurile aduse de fani în luna decembrie, în schimbul biletului la meciurile ”tigrilor”, dar și cele primite de la sportivi au ajuns la destinatari.

CSM București și "Asociația Taxiul cu Bomboane" au făcut echipă pentru a le aduce un strop de fericire copilașilor de la Școala Gimnazială Specială nr4.Handbalistele Alina Iordache, Bianca Bazaliu și Majda Mehmedovic au petrecut momente incredibile alături de micuții cu probleme. Aceștia le-au așteptat pe sportive cu un spectacol de colinde, dar și cu cadouri  - felicitări și obiecte decorative – create chiar de ei. Fetele le-au împărțit cadouri și le-au povestit, cu lacrimi în ochi, cât se bucurau când primeau daruri de la Moș Crăciun.

"Ne-a trezit un pic la realitate faptul că am văzut cum trăiesc acești copii și care este viața lor. Noi am văzut doar o mică parte din ce fac ei. Este foarte greu ... Mi-ar plăcea să cred că le-am făcut o bucurie și sper să mai putem veni și să-i ajutăm într-un fel", a spus


    O parte dintre jucăriile strânse în campania celor de la CSM - ”Luna faptelor bune”
O parte dintre jucăriile strânse în campania celor de la CSM - ”Luna faptelor bune”

Alina Iordache, handbalistă la CSM București."Super emoționant, nu mă așteptam să ne lovim atât de rău de realitate, dar doar așa conștientizezi câte probleme sunt în lumea asta și că de fapt tu nu ai probleme. Sunt convinsă că i-am făcut un pic fericiți, ne bucurăm că au fost atât de receptivi cu noi. Nu mă așteptam să vină, să ne ia în brațe, să fie atât de încântați să ne cunoască", a mărturisit și colega ei, Bianca Bazaliu."M-am simțit bine cu cei mici și mă bucur că am putut să le facem o bucurie, mai ales în această perioadă a anului. Chiar cred că am făcut un lucru bun, a fost emoționant și, pe undeva, am fost tristă când am realizat ce probleme au. Sunt mândră că am reușit să facem acest gest pentru copii” , a precizat Majda Mehmedovic.Costumat și mereu pus pe glume cu cei mici, Cristian Roman, omul care le aduce zâmbetul pe buze multor copii cu probleme, a fost încântat de colaborarea cu clubul CSM București în acest proiect de suflet: "Copiii speciali sunt ușor ocoliți și nu prea primesc vizite. A fost ceva ieșit din comun să vină la ei cea mai colorată gașcă și cei mai titrați campioni. Maturi ajungând, n-o să uite acest moment. Sportivii au fost mai mult decât ajutorii lui Moș Crăciun. Au fost Zeii Olimpului coboriți în lumea îngerilor. A fost o simbioză între forță și suflet.  Campionii sufletului și ai sportului s-au alăturat  în cel mai frumos proiect, <<Ciorăpelul cu bomboane>>" .Vedetele și-au amintit de copilărieDincolo de clipele de emoție pe care întâlnirea cu cei mici le-a provocat-o, sportivele au dat cursul anilor înapoi și și-au revăzut momente din copilărie. "Când eram mică mergeam cu colindul, eram cea mai bucuroasă că vine perioada asta de sărbători ”, a mărturisit Bianca Bazaliu."Am avut o copilărie foarte frumoasă, nu una bogată, dar aveam foarte mulți prieteni, eram un grup mare, mergeam la săniuș, ne jucam în zăpadă. Mergeam des cu colindul. Îmi  plăcea <<Sorcova>> pentru că strângeam cel mai mult, erau banii mei pentru o lună”, a povestit și portarul CSM-uli, Alina Iordache.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg