Hora Tecău, a treia oară consecutiv campion de dublu la Bucureşti!

image
Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeele cucerite la Bucuresti

Horia Tecău a cucerit pentru a treia oară consecutiv titlul în proba de dublu masculin a turneului de la Bucureşti, BRD Nastase Tiriac Trophy. De data aceasta, partener i-a fost olandezul Jean Julien Rojer.

Tecău şi Rojer au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi opt minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numărul 3.

Pentru succesul de la Bucureşti, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor primi 250 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 23.500 de euro.

"Sunt foarte fericit că am reuşit să câştig din nou titlul de la Bucureşti cu un nou partener. E plăcut de fiecare dată să câştigi la Bucureşti, în faţa prietenilor şi a familiei. Nu sunt multe turnee care reuşesc să strângă atâţia spectatori. Nu am vorbit despre acest meci cu antrenorul nostru, pentru că el îi pregăteşte şi pe adversarii de azi. Deja ne cunoaştem foarte bine, ne antrenăm împreună şi nu am vorbit cu el. Mă bucur că am câştigat acest prim duel. Îmi place cum decurge această colaborare cu Rojer. Cred că vom avea rezultate şi în turneele mari, deşi mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. La anul cred că voi veni tot cu el", a spus Tecău.

Horia Tecău a câştigat pentru a treia oară consecutiv proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, după ce s-a mai impus în 2012 cu suedezul Robert Lindstedt şi în 2013 cu belarusul Max Mirnîi.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
pacienta targa smurd FOTO Adevarul
eon
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg