I-au furat ceasul de 320.000 de dolari când semna autografe

Ultima actualizare:

Liderul piloților din Formula 1, monegascul Charles Leclerc a fost eroul unui moment șocant în urmă cu două zile. Lui i s-a furat de la mână ceasul de lux când dădea autografe!

Charles Leclerc purta ceasul peste tot la curse (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Charles Leclerc purta ceasul peste tot la curse (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În vârstă de 24 de ani, pilotul echipei Ferrari se află în apogeul carierei. E lider în „Marele Circ”, cu două victorii din cele trei curse disputate și se anunță drept unul dintre candidații autorizați la coroana de campion mondial în acest sezon. Aflat în Toscana, la Viarregio, el fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut, rămânând fără ceasul de lux Richard Mille, de 320.000 de dolari!

Leclerc purta ceasul inclusiv la curse

El se afla, în momentul jafului, împreună cu mai mulţi prieteni, traversând pe timp de seară zona slab iluminată de pe Via Salvatori. Recunoscut de fani, Charles Leclerc s-a oprit pentru o sesiune de fotografii şi autografe, fără să intuiască ce avea să se întâmple. În mijlocul unui moment de agitație, în timp ce prezenţa pilotului atrăgea atenţia din ce în ce mai multor fani, un hoţ a reuşit să îi ia ceasul de la încheietura mâinii şi a scăpat înainte ca monegascul să îşi dea seama.

Când a sesizat cele întâmplate, Charles Leclerc a raportat cazul la Poliţie, care a deschis o anchetă şi caută să afle dacă furtul a fost inopinat sau planificat în prealabil. În urma incidentului, antrenorul său, Andrea Ferrari, a criticat într-o postare pe reţelele de socializare lipsa iluminatului stradal din zonă: „Sunt luni de zile, de când Via Salvatori este complet în întuneric. Am raportat acest lucru de tot atât timp. Ei bine, noaptea trecută, în Via Salvatori, ne-au jefuit. V-aţi gândit să reparaţi, într-un târziu, iluminatul stradal? Întreb pentru un prieten”.

După trei etape disputate în Formula 1, Charles Leclerc este lider, cu 71 de puncte. El a câștigat două dintre cele trei curse din acest sezon. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net