Întâlnire de 14.000.000 $


    Alina Tecşor şi cele mai  bune trei jucătoare românce  ale momentului au petrecut  după-amiaza de duminică  la restaurantFoto: Facebook
Alina Tecşor şi cele mai bune trei jucătoare românce ale momentului au petrecut după-amiaza de duminică la restaurantFoto: Facebook

Profitând de faptul că primele trei jucătoare ale României se află în Bucureşti, pentru a pregăti sezonul american, căpitanul nejucător al echipei României, Alina Tecşor, le-a convocat la o „şedinţă tehnică” pe malul apei.

Trei dintre milionarele tenisului românesc, Simona Halep (3 WTA, 8.850.173 $), Irina Begu (29 WTA, 2.011.081 $) şi Monica Niculescu (39 WTA, 3.390.767 $) au petrecut duminică (26 iulie), la un restaurant din Herăstrău, câteva ore alături de căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor.

Cele patru au discutat „ca fetele”, dar şi ca nişte adevărate campioane, despre sezonul american, care va începe în august, dar şi despre importantul meci din Grupa Mondială a Fed Cup. Programat în perioada 6-7 februarie 2016, meciul cu Cehia – finalista actualei ediţii şi multiplă campioană – este cel mai important şi aşteptat de tenisul românesc de peste 30 de ani, fiind echivalentul sferturilor de finală ale competiţiei. Cum încă de la tragerea la sorţi s-a anunţat că fetele vor fi cele care vor decide pe ce suprafaţă vor juca, precum şi în ce oraş va avea loc întâlnirea, evident că acesta a fost unul dintre subiectele cele mai mult discutate.În proporţie de 99% se va juca pe hard, lucru normal, având în vedere că meciul e programat în săptămâna imediat următoare Australian Open. Oraşul rămâne de stabilit, pentru că depinde foarte mult de ce facilităţi se pot oferi. Dar cele mai mari şanse le are tot Galaţiul, cel care a găzduit şi meciul cu Spania, din Grupa Mondială II.

Toate vor juca în luna august la Toronto

Toate cele trei jucătoare vor juca peste două săptămâni la turneul de la Toronto (8-16 august), competiţie de nivel Premier 5 – cel mai important după Grand Slam-uri. Simona Halep nu s-a înscris iniţial, dar va cere un wild-card, care îi va fi acordat, astfel că va fi favorita 3 a competiţiei. Pe tabloul principal va intra şi irina Begu, în vreme ce Monica Niculescu va intra doar în calificări.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png