Jelena Lavko s-a accidentat grav înaintea Final Four-ului de la Baia Mare

Ultima actualizare:

    Jelena Lavko s-a lovit la genunchiFoto: sportpictures.eu
Jelena Lavko s-a lovit la genunchiFoto: sportpictures.eu

Componentă a echipei de handbal Minaur Baia Mare, Jelena Lavko (29 de ani) a suferit o ruptură de ligamente şi menisc în meciul cu Gloria Bistriţa (31-26), din Liga Naţională. Din acest motiv, interul dreapta ratează participarea la turneul final al EHF European League găzduit de orașul maramureșean.

Într-o  postare pe Facebook, gruparea din Baia Mare a precizat: ”S-a terminat sezonul pentru Jelena Lavko! Din păcate, interul dreapta al echipei CS Minaur Baia Mare, Jelena Lavko, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Gloria Bistriţa, fiind împinsă din spate de jucătoarea cu numărul 28, Vasileuskaya, la o fază de joc. În urma efectuarii unui RMN, sportiva din Serbia a primit o veste cât se poate de neplăcută - ruptură de ligamente şi de menisc. Asta înseamnă că Jelena va pierde toate jocurile rămase până la finalul sezonului, ba mai mult, va pierde şi o bună bucată din sezonul viitor”.Meciul cu Gloria Bistriţa s-a disputat miercuri, iar Minaur s-a impus cu scorul de 31-26, consolidându-şi astfel poziţia secundă în clasamentul Ligii Naţionale. Minaur debutează la Final Forul-ul EHF European League sâmbătă, 8 mai, la ora 15.45, urmând a întâlni în semifinale pe Nantes Atlantique Handball. În cealaltă semifinală se înfruntă Siofok KC (Ungaria) și Herning-Ikast Handbold (Danemarca). 

EHF European LeagueSâmbătă, 8 mai - SemifinaleOra 15.45: Nantes Atlantique - Minaur Baia MareOra 19.00: Siofok KC - Herning-Ikast Handbold

Duminică, 9 mai - meciuri de clasamentOra 15.45: Meci pentru locurile 3-4Ora 19.00: Finala (locurile 1-2)

image
image
image
image
image
image
bilete euro jpg
FotoJet (17) jpg
Halep jpg
Erling Halaand (Getty Images) jpg
Simona Halep, Getty jpg
PSG Newcastle United (Getty Images) jpg
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg