Lucian Bute, depistat pozitiv la testul antidoping!


    Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click
Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click

Boxerul român ar fi picat un test antidoping. Informația a apărut în presa canadiană, care îl citează pe promotorul Yvon Michel. În organismul sportivului ar fi fost descpoerit un steroid anabolizant. Lucian Bute (36 de ani) ar fi fost testat imediat după meciu cu Badou Jack, disputat luna trecută, la Washington și încheiat la egalitate.

Bute riscă să-și încheie cariera după ce a fost depistat pozitiv la testul antidoping care a fost efectuat după lupta cu Badou Jack, în urmă cu o lună. WBC a anunțat că a deschis o anchetă, iar boxerul român va fi cel mai probabil suspendat provizoriu, potrivit digi24.

Președintele WBC, Mauricio Sulaima, a anunțat că Lucian Bute ar fi folosit ostarină, substanță interzisă de regulamentele WADA (Agenția Mondială Antidoping). WBC a fost informată despre cazul de dopaj al pugilistului român de către Comisia de box și wrestling din Washington.

Ostarina, cunoscută și sub numele de enobosarm este un modulator selectiv al receptorilor androgenici, care se află încă în stadiul de dezvoltare. Crește rezistența fizică, acționând ca steroizii anabolizanți. Substanța a fost trecută pe lista celor interzise în ianuarie 2008.

Lucian Bute are în palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal și 3 înfrângeri la profesioniști. 

Dacă va fi găsit vionvat de dopaj, boxerul riscă minimum doi ani de suspendare. De asemenea, îi va fi rtrasă bursa pentru meciul cu Badou Jack, 500.000 de dolari, iar cariera lui ar fi practic încheiată.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png