Mariana Bitang, surprinsă în timp ce dă cu mopul într-o sală de antrenamente de la CE


    MAriana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de GimnasticăFoto: Click!
MAriana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de GimnasticăFoto: Click!

Perfromanța sportivă nu se obține fără a o lua de la munca de jos, iar Mariana Bitang a dovedit acest lucru într-o fotografie care a fost publicată pe Internet. Antrenoarea a fost surprinsă în timp ce a dat cu mopul în sala de antrenamente pentru Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca.

Imaginea a fost surprinsă de jurnalistul Dorin Chioțea, care a vrut să scoată în evidență faptul că până și într-o sală de pregătire pentru etapele europene plouă. Acest lucru este lesne de înțeles în momentul în care zărești gălețile din colțul sălii.


    Mariana Bitang, dând cu mopul în sala de antrenamenteFoto: Facebook/Dorin Chiotea
Mariana Bitang, dând cu mopul în sala de antrenamenteFoto: Facebook/Dorin Chiotea

„Priviti fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom. «Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastica cu glorie şi raze de lumină pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sincera a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că ma înclin fără alte cuvinte!”, a scris Dorin Chioțea pe contul său de Facebook.

Tot el continuă apoi cu o actualizare: "Problemele salii de antrenament au fost rezolvate. Erau cauzate de niste infiltratii aparute ca urmare a ninsorii abundente. Compania de constructii a remediat chestiunea in timp record. Bravo!"Mariana Bitang face parte din comitetul de organizare al Campionatelor Europene de Gimnastică, fiind și coordonatoarea proiectului, precizează Adevărul.ro.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CR7, Getty Images jpg
Istvan Kovacs, Getty Images jpg
Raheem Sterling, Getty jpg
andreea si sergiu hanca jpg
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg