Mesaj superb al Simonei Halep pentru Darren Cahill. Le-a dat peste nas cârcotașilor

2 octombrie 2019
simona halep darren cahill 0 jpeg
SImona Halep a f─âcut aluzie la momentele tensionate de la sesiunile de ÔÇŁon court coachingÔÇŁfoto: Getty Images

Simona Halep i-a transmis un mesaj superb fostului și viitorului ei antrenor, Darren Cahill, în ziua în care acesta a împlinit 54 de ani. Sportiva a făcut aluzie, cu umor, la momentele delicate din timpul meciurilor, când antrenorul coboară pe teren pentru a oferi câteva sfaturi.

Sesiunile de antrenament la nivelul terenului (OCC, on court coaching) cu Simona Halep și Darren Cahill drept protagoniști au fost întotdeauna savuroase, pentru că cei doi nu s-au cenzurat niciodată, nici la bucurie, nici la nervi. Nu o dată s-a vorbit despre posibile tensiuni între Simona și antrenorul ei pornind de la vreun OCC în care s-au aruncat priviri încrâncenate.

ÔÇŁD., ast─âzi e duminic─â... e zi liber─â

Simo, dac─â vrei s─â fii cea mai bun─â, nu-╚Ťi iei liber duminica!!!! Taci ╚Öi treci la treab─â!

Bine, ╚ÖefuÔÇÖ!

La mul╚Ťi ani D., ├«╚Ťi doresc s─â ai parte de tot ce-i mai bun ╚Öi de momente minunate la on court coaching (ziceam ╚Öi eu a╚Öa)ÔÇŁ, a scris Simona pe contul personal de Instagram miercuri, ├«n ziua ├«n care Darren Cahill ├«mpline╚Öte 54 de ani.

Darren Cahill o va antrena din nou pe Simona Halep începând din 2020

Simona Halep a f─âcut anun╚Ťul revenirii lui Darren Cahill imediat dup─â US Open. Ea a anun╚Ťat c─â aceast─â colaborare se va relua de la ├«nceputul noului sezon. Anul trecut, ├«n pauza competi╚Ťional─â, Darren Cahill a anun╚Ťat c─â nu o va mai putea antrena pe rom├ónc─â, deoarece ├«n 2019 vrea s─â se dedice familiei. Totu╚Öi, de-a lungul sezonului, Cahill a fost ├«n multe r├ónduri aproape de Simona Halep ╚Öi de echipa ei, fiind, a╚Öa cum a recunoscut ╚Öi actualul antrenor al const─ân╚Ťencei, Daniel Dobre, unul dintre artizanii cuceririi titlului de la Wimbledon 2019.

Citește și:

Simona Halep a defilat cu 50.000 de euro pe mână la petrecerea jucătoarelor de la Beijing

Simona Halep a împlinit 28 de ani. Ce urare frumoasă i-a făcut Darren Cahill!

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg
gigi becali jpg
cfr cluj jpg
voluntari fcsb jpg
djokovic victoria 1000 jpg