Michael Schumacher, noi veşti despre evoluţia stării lui. Ce spune purtătoarea de cuvânt

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher a suferit un accident de ski grav în 2013Foto: Getty
Michael Schumacher a suferit un accident de ski grav în 2013Foto: Getty

Michael Schumacher este încă în proces de recuperare după accidentul de ski pe care l-a suferit în 2013. Fostul pilot de Formula 1 a înregistrat mici progrese, însă mai are un drum lung până va reuşi să îşi revină complet, a declarat duminică purtătoarea lui de cuvânt, Sabine Kehm.

Michael Schumacher se află la reşedinţa sa din Elveţia, unde medicii se ocupă de recuperarea sa. Purtătoarea de cuvânt a campionului a spus că "Sunt mici progrese, dar mai este cale lungă", conform nextgen-auto.com. 

Declaraţiile vin la scurt timp după ce soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a vândut avionul privat al familiei, în valoare de 34 de milioane de lire, dar şi casa de vacanţă din Norvegia, în valoare de  două milioane de lire. Ea ar mai vrea să vândă şi cabana din Franţa, din staţiunea Meribel, unde a avut accidentul. 

Soţia lui Schumacher, care se ocupă de finanţele fostului pilot de la accidentul din 2013, s-ar îndoi că acesta îşi va mai reveni complet vreodată, aşa că a renunţat la casa de vacanţă şi la avion. 

Casa lui Michael Schumacher, veşnic plină de medici

Michael Schumacher a suferit un accident în decembrie 2013, când se afla într-o vacanţă la ski. Campionul de Formula 1 a căzut şi s-a lovit la cap. Schumacher a avut noroc pentru că purta cască şi a scăpat cu viaţă. A fost supus însă mai multo operaţii, iar medicii au stabilit că are traumatism cranian sever şi hemoragie cerebrală. 

Schumacher s-a aflat în comă până când a fost mutat din spitalul din Grenoble unde era internat într-o clinică din Lausanne în vara lui 2014. În septembrie 2014, familia l-a dus în casa din Gland, Elveţia, care a fost reamenanjată special pentru condiţia lui. Momentan, Michael Schumacher se află într-un scaun cu rotile şi comunică cu ajutorul ochilor. În casa din Elveţia se află mereu medici şi asistente care se ocupă personal de recuperarea lui Schumacher şi fac totul pentru ca fostul pilot să fie ca înainte de accident. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net