Mihai Leu, lăsat de medici să bea un pahar de şampanie

Ultima actualizare:

    Anna a împlinit  48 de ani şi a fost  sărbătorită de familie  şi prieteni într-un  club din Centrul  Vechi al Capitalei
Anna a împlinit 48 de ani şi a fost sărbătorită de familie şi prieteni într-un club din Centrul Vechi al Capitalei

Fostul campion mondial de box, Mihai Leu (46 de ani) a fost sufletul petrecerii, miercuri seară, într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, unde a sărbătorit-o pe soţia sa, Anna, care a împlinit 48 de ani.

Operat în decembrie de cancer la colon, Mihai face acum chimioterapie la Viena, dar asta nu l-a împiedicat să ciocnească un pahar de şampanie fină, miercuri seară, într-un club de fiţe din Centrul Vechi, de ziua nevestei. Fostul boxer s-a distrat toată seara, a mâncat o salată, după regimul recomandat de medici şi, la aducerea tortului de ciocolată a ciocnit şi un pahar de şampanie, bineînţeles tot cu voia acestora.

Cheful a ţinut până după miezul nopţii şi, pentru că la un moment dat curentul a picat, invitaţii au petrecut într-un cadru romantic la lumina lumânărilor. Mihai Leu a cunoscut-o pe soţia sa Anna, care este italiancă, în Germania, ei urmând să sărbătorească la sfârştul acestei luni 24 ani de căsnicie.

“Anna s-a dovedit a fi foarte devotată. A dormit toată perioada cât am fost în spital, pe fotoliu, lângă mine. Noi ne-am înţeles bine mereu, ne iubim şi acum, suntem împreună de peste 20 de ani. De când am văzut-o prima oară am ştiu că va fi jumătatea mea”, a declarat Leu, într-un interviu pentru Click!

În noiembrie anul trecut, Mihai Leu, care împlineşte pe 13 februarie 47 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon. Sportivul s-a operat în luna decembrie, iar recuperarea decurge bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net