"Monica Niculescu e un geniu"


    Monica joacă azi, în jurul  orei 15.00, pentru  un loc în sferturi
Monica joacă azi, în jurul orei 15.00, pentru un loc în sferturi

Monica Niculescu a reușit în acest sezon să-și egaleze cea mai bună performanță atinsă în carieră la Wimbledon, calificarea în optimi. Românca va juca luni (6 iulie) cu Timea Bacsinszky, locul 15 WTA, care n-a reușit niciodată să învingă o tenismenă din țara noastră.

Monica Niculescu este singura româncă prezentă în proba de simplu în a doua săptămână a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Românca a învins-o în turul trei pe Karolyna Pliskova, iar luni va încerca accederea în sferturi, contra Timeei Bacsinszky, din Elveția.

Evoluția din primele meciuri ale Monicăi nu a rămas fără comentarii, unul dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Mats Wilander, fost lider ATP, acum specialistul Eurosport, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

"Eşti un geniu. Forehandul slice este o lovitură frumoasă pe care o ai. Şi cred că acest lucru îţi dă un avantaj, felul în care foloseşti forehandul şi cum îl înţelegi, îţi dă avantajul că nimeni nu mai joacă la fel ca tine. Toate fetele care te au adversar îşi spun «joc cu Monica, ce va face, ce lovitură va mai folosi», iar în jocul fetelor este destul de rar întâlnit astăzi un stil atipic ca al tău, pentru că toate joacă la fel, lovesc mingea foarte bine din toate poziţiile, iar forehandul lor este la fel cu backhandul, plat, nu te surprinde", i-a spus Wilander Monicăi, în timpul unui interviu. 

simeon stalpnicul png

Românca, locul 48 în ierarhia mondială, a fost extrem de modestă, dar a dezvăluit care crede ea că este secretul evoluțiilor bune avute pe iarba londoneză: ”Mental sunt foarte puternică. Am încredere în mine și în loviturile mele. În plus, fizic stau foarte bine, jocul meu de picioare este la cel mai inalt nivel”.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg