Nadia Comăneci se antrenează la sală cu Arnold Schwarzenegger!


    Nadia şi Arnold, la sala de sportFoto:Arhivă personală
Nadia şi Arnold, la sala de sportFoto:Arhivă personală

Prima gimnastă din istorie care a obținut nota 10, la Jocurile Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Nadia Comăneci (56 ani) se antrenează la sală în compania celebrului actor Arnold Schwarzenegger. A dorit să împartă cu admiratorii ei momentul inedit aşa că a încărcat un scurt filmuleţ pe pagina sa personală de Facebook.

Fosta gimnastă a publicat un clip video pe pagina sa de Facebook, însoțit de mesajul „Antrenament cu Arnold. Rezoluție pentru 2018”. În imagini, Nadia execută un exercițiu cu greutăți pentru brațe și abdomen și este încurajată și atent supravegheată de Schwarzenegger. Greutăţile sunt foarte mari, având aproximativ 22 de kilograme, dar Nadia este hotărâtă să îndeplinească exericiţiul, indiferent de cât de dificil ar fi acesta. 

Nu este prima dată când Nadia încarcă pe pagina sa imagini de la antrenamente, demonstrând că sportul ocupă în continuare un loc important în viața sa. Mai mult decât atât, ea şi actorul de la Hollywood s-au mai întâlnit şi cu alte ocazii. La ultima întâlnire, Nadia a fost cea care i-a oferit sfaturi prinvind antrenamentele fizice.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg