Nadir Tamuz prezintă Motorsport Christmas Party - Pasiunea care ne uneste!

Ultima actualizare:

    Nadir Tamuz
Nadir Tamuz

Vineri, 7 decembrie, incepand cu ora 19.30, va avea loc prima editie Motorsport Christmas Party - Pasiunea care ne uneste!

Evenimentul este sustinut de federatiile din domeniu: FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si FRM (Federatia Romana de Motociclism) si isi propune sa reuneasca intr-un cadru relaxant reprezentanti de seama ai comunitatii auto / moto si karting, sportivi practicanti din cele 3 ramuri, persoane conectate la evenimentele din motorsport, persoane publice pasionate intr-o forma sau alta de motorsport, precum si media sportiva si mondena.

Spectacolul include colinde și muzica live, prezentare de moda cu tematica specifica, tombola cu premii de la Mos Craciun pentru cei aflati in sala, o expoziție-surpriza, dar si o aniversare speciala. In plus, vor fi premiate si cateva personalitati ale lumii motorsportului, in functie de implicarea lor exceptionala in promovarea domeniului.

Gazdele evenimentului vor fi Roxana Nemes si Nadir Tamuz.

Relaxarea si buna dispozitie vor fi presarate cu momente festive - in cadrul Motorsport Christmas Party vor fi inmanate urmatoarele distinctii:pilotul anului sectiunea autopilotul anului sectiunea motocel mai impresionant debut in kartingdistinctia pentru fair-play in motorsportdistinctia pentru promovarea motorsportuluidistinctia pentru performante deosebite in sporturile cu motor (auto / moto / karting)cea mai buna emisiune de motorsportLady's First: sectiunea auto / moto / kartingcel mai activ forumist in motorsport.

In cadrul evenimentului are loc si aniversarea unui membru nou in comunitatea de motorsport: "In data de 15 decembrie, SkyKarting, circuitul indoor de karting din Pipera, implineste un an de cand s-a lansat in Bucuresti, luand nastere din pasiunea pentru karting a doi campioni cotati la nivel national si international. Vom celebra prima aniversare alaturi de pasionati, oameni pe care ii uneste pasiunea pentru sporturile cu motor, in cadrul evenimentului MotorSport Christmas Party. Vom premia piloti ai sporturilor cu motoare, atat pentru un debut excelent in karting, cat si pe cei care au facut primul pas catre performanta conducand un kart inca de la varste fragede", a declarat Ana Sandolache, director general Sky Karting.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net