NBA: Trio-ul din Miami aruncă în aer preţurile biletelor

Pe lângă debutul lui Shaquille O'Neal, anunţat chiar titular, la Celtics, sosirea Marelui Trio din Miami a făcut ca un bilet obişnuit să se vândă cu peste 200 de dolari, de la 25 de dolari. Afacerea este în floare pentru firmele acreditate care revând bilete la meciurile din NBA.

"Cererea de bilete este mai mare decât la orice meci de până acum din sezonul regulat", a declarat reprezentantul unei companii de bilete, pentru un ziar local din Boston. Fanii dornicii să-I vadă cât mai de aproape pe Wade, James şi Bosh au plătit până la 1500 de dolari pentru un bilet în apropierea terenului, preţul iniţial al acestuia valorând undeva între 200 şi 400 de dolari.

Mai citeşte şi: Start în liga magicienilor: Vezi cele mai mari salarii din NBA şi Top 10 lucruri inedite din liga profesionistă nord-americană

LeBron James se află înaintea primului său meci oficial jucat pentru o altă echipă decât Cleveland Cavaliers iar presiunea asupra celui considerat "Regele NBA" este imensă.

El a încercat să răspundă tuturor criticilor pe care le-a primit după luarea deciziei de a se transfera la Miami prin intermediul unei reclame. Superstarul din Miami îi dă replica, printre alţii, şi unuia dintre cei mai mari contestatari ai săi, fostul mare jucător Charles Barkley, repetând un citat celebru al acestuia "I am not a role model" (Nu sunt un model în viaţă) şi muşcând cu sete dintr-o gogoaşă, aluzie la silueta "pufoasă" a lui Barkley.

Iată răspunsul lui LeBron:

Lakers vor primi inelele de campionKobe Bryant şi compania vor avea parte de o ceremonie specială în această noapte înaintea partidei cu Houston Rockets. Ei vor primi inelele de campioni şi vor ridica către tavanul de la Staples Center bannerul care reprezintă titlul cu numărul 17. Lui Phil Jackson nu-i vor mai ajunge, de azi înainte, degetele de la ambele mâini pentru a-şi afişa toate inelele câştigate în cariera sa de antrenor, în total 11 la număr.

Programul zilei:

Boston Celtics - Miami Heat Portland TrailBlazers - Phoenix SunsLos Angeles Lakers - Houston Rockets

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg