Necazul ei, bucuria noastră! CSM Bucureşti e mai aproape de trofeul Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Nora Mork s-a accidentat grav la genunchi
Nora Mork s-a accidentat grav la genunchi

„Tigroaicele” de la CSM n-aveau multe adversare de temut în drumul spre câştigarea trofeului continental. Una dintre acestea, Nora Mork, s-a accidentat grav şi va sta pe tuşă cel puţin şase luni.

Handbalistele de la CSM Bucureşti sunt lidere într-una dintre grupele principale ale Ligii Campionilor, iar calificarea în sferturi e ca şi adjudecată. Cristina Neagu şi colegele sale au însă un obiectiv clar, accederea în Final Four (adică în semifinale), fază în care orice este posibil. Înainte de startul competiţiei, CSM a fost considerată una dintre marile favorite, alături de formaţia maghiară Györ, deţinătoarea la zi a trofeului. Trupa antrenată de selecţionerul României, Ambros Martin, a suferit însă luni o lovitură teribilă.

Norvegianca Nora Mork, principala armă ofensivă a Györ-ului, s-a rupt şi va lipsi jumătate de an, urmând să rateze astfel Final Four-ul Ligii Campionilor din luna mai. Handbalista nordică s-a accidentat luni, în victoria (32-23) obţinută de Györ cu Nykobing, aterizând nefericit după o aruncare la poartă. A ieşit de pe teren pe targă, în lacrimi, fiind pentru a treia oară când se operează la ligamentele genunchiului drept. Pentru a înţelege cine e Nora Mork, e de-ajuns să precizăm faptul că norvegianca a fost golghetera ultimelor trei turnee finale majore, Olimpiada de la Rio, Euro 2016 şi Mondialul din 2017. Imprevizibilă şi cu o aruncare devastatoare, Mork avea o eficienţă teribilă, cu un procentaj al reuşitelor de aproape 70 la sută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net