Nouă extreme din lumea culturismului - FOTO

Gregg Valentino: cel mai mare biceps din lume

Este un personaj controversat în culturism. S-a apucat de acest sport la 13 ani şi după 23 de ani a decis să testeze steroizii. În acest timp, a ajuns să aibă în braţ 71 de centimetri, normalul învârtindu-se la 51. Gregg face exerciţii de biceps cu o greutate maximă de 136 de kilograme.

Markus Ruhl: cei mai mari umeri din istorie

Cunoscut pentru formele sale ciudat de mari, neamţul este un fost culturist profesionist. A etalat mulţi ani umerii săi imenşi, cei mai mari din lume, fiind băgat de mulţi în categoria celor mai puternici culturişti, alături de Johnnie Jackson şi Ronnie Coleman.

Ronnie Coleman: opt titluri consecutive la Mister Olimpia

Născut la 13 mai 1964 în Louisiana, Coleman este un sportiv retras din lumea culturismului. El deţine recordul de opt succese la rând în cea mai tare competiţie a muşchilor, Mister Olimpia. Coleman a absolvit cu "Magna cum laude" Universitatea Grambling, având diplomă în contabilitate.

Arnold Schwarzenegger: cel mai tânăr Mister Universe la 20 de ani, după care a luat şi şapte titluri Mister Olimpia

Înainte de a ajunge un actor celebru şi un politician controversat, Arnold a fost considerat unul dintre cei mai mari sportivi din lumea culturismului. Schwarzenegger a început să se antreneze cu greutăţi la 15 ani, devenind peste 5 ani noul Mister Universe. Arnold a scris în timp mai multe cărţi şi articole despre sport.

Lou Ferrigno: Incredibilul Hulk

Cunoscut ca cel mai mare rival al lui Arnold Schwarzenegger şi ca primul Hulk de la TV, Lou a fost şi ajutor de şerif în trecut. După ce a terminat Liceul Tehnic din Brooklyn în 1969, Ferrigno a cucerit primul titlu major, IFBB Mister America şi Mister Universe, patru ani mai târziu. În 1974, s-a clasat pe locul doi la prima încercare la Mister Olympia. A încheiat pe trei anul următor, iar încercarea lui de a-l bate pe Arnold în 1975 a devenit subiect de documentar. Ferrigno a părăsit orice competiţie pentru mulţi ani, începându-şi viaţa de actor.

Johnnie O. Jackson: puternic culturist

N-o fi cel mai mare culturist din toate timpurile, însă definirea muşchilor săi este extraordinară. Ies în evidenţă fără nicio încordare din partea sportivului. Doar stâng relaxat. Johnnie a câştigat Montreal Pro în 2006, Campionatul NPC din State în 2001, printre altele.

Stan Efferding: cel mai puternic culturist profesionist

Campion la culturism la 74 de ani

Japonezul Tsutomu Tosaka a câştigat titlul la ediţia a 21-a a "Japan Masters Bodybuilding Championship 2009".

Cea mai puternică culturistă

Vă place să vedeţi femei sexy în bikini? Cu toate că nu sunt svelte precum modelele de succes, femeile culturiste se impun la masă musculară.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub anamaria prodan bebeto png
Rusi care se plimba in Piata Rosie din Moscova Rusia FOTO Shutterstock
Misiunea DART FOTO NASA/Johns Hopkins Applied Physics Lab
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali