Operată a patra oară


    Diana Bulimar  a făcut an de an  parte din echipa  României
Diana Bulimar a făcut an de an parte din echipa României

Diana Bulimar (19 ani) este, probabil, cea mai ghinionistă gimnastă din România. Dar asta dovedeşte şi cât de mult iubeşte acest sport.

Pentru al treilea an consecutiv, Diana Bulimar va rata Campionatele Mondiale din cauza uni operaţii la genunchi! În urmă cu două zile, Diana, cea care a fost liderul echipei României la Europenele din primăvară, a suferit o operaţie la genunchiul drept. Intervenţia a fost efectuată la Viena şi ea a făcut-o să rateze Jocurile Europene de la Baku, dar şi Mondialele din luna octombrie.

Aceasta este a patra operaţie pe care Diana o suportă la genunchi, de fiecare dată motivul fiind acelaşi: necroza rotulei, generată de o boală genetică! Prima intervenţie a făcut-o în 2010, iar apoi a putut concura fără mari probleme în următorii doi ani, inclusiv la JO din 2012.

Numai că din 2013 au început problemele. Atât în respectivul an, cât şi în 2014, ea a suferit câte o operaţie la genunchiul stâng, din aceeaşi cauză: necroza. Culmea este că de fiecare dată operaţiile au avut loc după Europene şi cu doar câteva luni înaintea Mondialelor, astfel că Diana are în palmares 4 participări la CE şi doar una – în 2011 – la CM.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg