Jean Pascal: «Eu nu stau după Bute, dacă se accidentează din nou în ianuarie?»

Ultima actualizare:

    Lucian Bute
Lucian Bute

Jean Pascal nu vrea să aştepte până în 2014, când îl va înfrunta pe Lucian Bute, pentru că este la apogeul carierei. Canadianul doreşte să boxeze în  septembrie.

"Unele ziare încearcă să mă facă «lupul cel rău». Încearcă să arate că sunt un petrecăreţ, deşi eu nu sunt aşa. Nu ştiu dacă asta se întâmplă din cauza culorii pielii mele. Nu sunt un sfânt, dar nici un «rock-star». Eu nu stau după Lucian Bute. Dacă se accidentează din nou în luna ianuarie? Eu sunt la apogeul carierei, astfel că este momentul ca lucrurile să se mişte. Vreau să boxez în septembrie", a spus Pascal.

Jean Pascal speră să boxeze în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 28 septembrie, la Montreal. "Acel meci va avea loc, în septembrie, dacă vom considera că îi va permite lui Jean Pascal o pregătire mai bună pentru confruntarea cu Bute. Jean va boxa dacă organismul său va rezista şi dacă totul va fi în regulă. Prioritatea este meciul cu Lucian Bute", a declarat managerul lui Pascal, Yvon Michel, care a adăugat că s-a găsit deja un potenţial adversar pentru luna viitoare, fără să îi precizeze numele.

La 14 august, Jean Bedard, preşedintele Interbox, şi Lucian Bute au anunţat oficial că data propusă pentru meciul contra lui Jean Pascal este sâmbătă, 18 ianuarie 2014, confruntarea urmând să aibă loc la Centre Bell din Montreal. În situaţia în care Jean Pascal va fi indisponibil pentru data respectivă, clubul Interbox îl va contacta pe boxerul canadian Adonis Stevenson pentru a lupta contra lui Lucian Bute, pentru titlul mondial la categoria semigrea, versiunea WBC. Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net