Daniel Onoriu a schimbat volanul cu farfuria în scopuri umanitare

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Pilotul Daniel Onoriu s-a alaturat unei campanii umanitare pentru copiii cu autism si va servi la mese, joi seara, clientii de la restaurantul La Colonade - Casa Vernescu. Evenimentul face parte din caravana "Te invitam la restaurant ... Din dragoste pentru copii" si are la baza o idee originala de strangere de fonduri pentru copii bolnavi.

Cateva persoane publice isi vor asuma rolul de gazde si, in locul ospatarilor traditionali, vor servi la mese invitatii din restaurant. Castigurile astfel obtinute (din notele de plata, dar si din bacsisurile lasate) vor fi donate centrului de terapie pentru copiii cu autism sau sindrom ADHD, MService Terapy Clinic, din Bucuresti.

Proiectul prevede cate un eveniment pe luna, schimbandu-se atat locatia, cat si persoanele care vor servi la mese. Campionul national Daniel Onoriu a acceptat provocarea de a schimba pentru cateva ore volanul masinii sale de curse cu farfuriile de la Casa Vernescu. Daniel nu va fi singurul ospatar de suflet, demersului sau i s-au alaturat si alte persoane publice: Anamaria Prodan Reghecampf, Anda Ghita, Mircea N. Stoian si Mihnea Popescu. Jurnalista Mara Banica s-a alaturat caravanei si va avea rolul de MC al evenimentului.

"Noutatea vine din faptul ca nimeni nu trebuie sa se simta obligat sa ajute, am stabilit sa trecem bariera evenimentelor in care se cer donatii si se creeaza un oarecare disconfort, mai ales ca de multe ori ramai perplex la tinutele de gala si rochiile de mii de euro care se perinda la astfel de "baluri caritabile". Astfel a luat nastere o idee simpla, dar mai ales corecta fata de toti cei implicati. Oameni frumosi, cu suflet mare si dragi noua, ne intalnim o data pe luna sa luam cina impreuna, sa ascultam muzica buna si sa facem poze cu vedetele preferate. Nicio persoana publica implicata nu a solicitat onorariu si le multumim pe aceasta cale. Toate au fost entuziasmate sa ni se alature, mai ales ca sunt parinti si sunt sensibili la problemele copiilor care au avut nesansa de a se naste si trai cu probleme de sanatate. Si artistii s-au oferit sa participe la eveniment: atmosfera va fi intretinuta de jazz-ista Loredana Benga, Anda June si de Stefania Calofir & Band", a declarat Simona Chitac, organizator.

"Datorita credibilitatii noastre ca si organizatori de traditie, am reusit si atragerea primului partener al evenimentului: firma de incaltaminte Guban. Sunt binevenite si alte companii dornice sa se alature demersului nostru", a declarat Mihnea Popescu, presedinte Casino Life & Business Magazine.

Vedetele vor munci din greu: mai bine de trei ore ele vor sta in picioare si vor servi la mese. Munca de ospatar nu este usoara, mai ales cand toti sunt cu ochii pe tine. Efortul lor merita recompensat. Vedeta care va reusi sa stranga cei mai multi bani va fi premiata cu un week-end romantic & SPA la hotelul Hilton din Sibiu.

Afis umanitar
Afis umanitar
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net