Prosopul lui Kobe Bryant, vândut cu 33.000 de dolari


    Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la 41 de aniFOTO: EPA
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la 41 de aniFOTO: EPA

Fanii lui Kobe Bryant au început să transforme în bani amintirile de la fostul baschetbalist decedat în accident de elicopter în urmă cu două luni.

Unul dintre aceștia a decis să scoată la licitație prosopul pe care americanul l-a ţinut peste în timpul discursului de retragere ținut după ultimul său meci în NBA. Și a obținut pe el 33.000 de dolari. Prosopul are o însemnătate specială pentru suporterii lui Kobe Bryant, deoarece este ultimul pe care l-a folosit legenda NBA înainte de a se retrage. Momentul a avut loc la 13 aprilie 2016, după ultimul meci al carierei cvintuplului campion NBA, câștigat de echipa lui, Los Angeles Lakers, cu scorul de 101-96, în fața formației Utah Jazz. O partidă în care Kobe a marcat 60 de puncte. Acel prosop a fost luat de un fan de pe spatele baschetbalistului când acesta se îndrepta spre vestiare, iar acum a fost vândut pentru 33.000 de dolari.

Kobe Bryant (41 de ani) a încetat din viaţă în urma unui accident de elicopter produs în luna ianuarie, în apropiere de Los Angeles, în care au mai decedat alte opt persoane, între care şi fiica sa, Gianna.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg