Pugilist român, mort la 42 de ani! Constantin Florescu era campion în trei țări

Constantin Florescu sau „Rocky Floriano”, pe numele de scenă, pugilistul s-a stins din viață fulgerător, lăsând în urmă o uriașă durere. Familia și apropiații, dar și fanii deplâng dispariția prematură a unui mare campion. 

image

Constantin Florescu a fost singurul român campion la box în trei ţări: România, Germania și Canada. El s-a stins la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada. Pugilistul avea doar 42 de ani și a murit din cauza unui infarct.

Tragica veste a fost dată pe rețelele de socializare de fratele acestuia, care are o afacere în Pitești. „S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook. 

Boxeur profesionist timp de 7 ani 

Cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano, Constantin Florescu era originar din Piteşti, de unde a plecat în urmă cu peste două decenii. Atunci, a ales Canada și nu i-a părut rău nicio clipă de acest lucru. A avut o carieră foarte frumoasă și apoi, după ce s-a retras, a devenit antrenor. 

Constantin Florescu era singurul român care a obţinut titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada. Constantin Florescu a fost boxeur profesionist în perioada 2001-2008.

Palmaresul lui Rocky Floriano este impresionant: 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri. După ce şi-a încheiat cariera, Constantin Florescu a devenit antrenor de box în Canada, pregătind mai mulţi tineri de mare viitor, conform adevarul.ro

Doroftei, viață de vis în Canada

Și marele campion Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada, unde are o viață de vis. În urmă cu doi ani, a vândut tot ce avea în România și a plecat împreună cu familia. Doroftei este extrem de mulțumit de noua viață pe care o are de doi ani. Totuși, nu a renunțat la box, așa că dă lecții celor care vor o carieră în pugilism. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net