Rafael Nadal este devastat. Socrul său a murit la doar 63 de ani

Ultima actualizare:

Fostul număr 1 în clasamentul ATP, Rafael Nadal, nu traversează cea mai bună perioadă din viața lui. Jucătorul de tenis a fost accidentat lipsind de din activitatea competițioanală aproximativ 4 luni, mai nou, trece și peste un deces în familie. A murit socrul său.

Rafael Nadal ar putea să nu mai participe la Roland Garros / foto: arhivă personală
Rafael Nadal ar putea să nu mai participe la Roland Garros / foto: arhivă personală

Conform Mundo Deportivo, Miquel Perello Mas, tatăl soției sale, Mery Perello, cunoscută drept Xisca, a murit la vârsta de 63 de ani. Bărbatul avea de mulți ani probleme de sănătate foarte grave.

Miquel era om de afaceri în zona Manacor unde avea mai multe investiții în domeniul construcțiilor. Tatăl Xiscăi a fost mereu un personaj foarte discret, care s-a ținut departe de ochii presei.

Accidentarea la mușchiul iliopsoas ar fi trebuit să-l țină departe de teren timp de 6-8 săptămâni, dar au trecut deja 14 de la ultimul meci jucat de spaniol (a fost învins de Mackenzie McDonald la Australian Open).

Participarea lui Nadal la Roland Garros, pusă sub semnul întrebării

Recent, Nadal a fost nevoit să anunțe, într-un interviu, că nu va participa la turneul de tenis de la Madrid, ultimul mare test dinaintea Roland Garros-ului.

„Inițial, trebuia să fie o perioadă de recuperare de șase până la opt săptămâni, iar acum suntem deja în cea de-a paisprezecea. Realitatea este că situația nu este ceea ce ne-am fi așteptat. Au fost urmate toate indicațiile medicale, dar evoluția nu a fost cea care ne-a fos spusă inițial.

Ne aflăm într-o situație dificilă. Săptămânile trec, iar eu aveam speranța că voi putea juca în cele mai importante turnee din cariera mea, Monte Carlo, Barcelona, ​​​​Madrid, Roma și Roland Garros. Pentru moment, am ratat Monte Carlo și Barcelona. Nu voi putea fi nici la Madrid, din păcate.

Accidentarea încă nu s-a vindecat și nu pot să-mi dau seama ce trebuie să fac pentru a concura din nou. Mă antrenam, dar acum câteva zile am decis să schimbăm puțin cursul, să facem un alt tratament și să vedem dacă lucrurile se îmbunătățesc pentru a încerca să ajungem la ce urmează”, a spus Nadal, acum câteva zile.

Jucătorul de tenis spaniol deja să renunțe la șapte turnee: Doha, Dubai, Indian Wells, Miami, Monte Carlo, Barcelona, Roma și Madrid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net