Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Georgina Rodriguez? „S-a săturat. Nu va fi nici o nuntă”

După ce presa din Spania a scris că starul portughez Cristiano Ronaldo este dezgustat de comportamentul partenerei lui de viață, Georgina Rodriguez, se pare că, mai nou, „scandalul” a trecut la un nou nivel.

Presa din Portugalia scrie că Ronaldo şi iubita sa nu se mai înţeleg / foto: arhiva personală
Presa din Portugalia scrie că Ronaldo şi iubita sa nu se mai înţeleg / foto: arhiva personală

Acum, presa din Portugalia, citată de spaniolii de la Marca, anunță că relația dintre Georgina și Cristiano începe să scârțâie din ce în ce mai tare.

Fostul atacant de la Real Madrid „este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă”, conform sursei citate.

Comportamentul lui Cristiano și al Georginei, analizat de un psiholog

Psihologul Quintino Aries a analizat comportamentul celor doi la ultimele evenimente publice și a tras conculziile.

„Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie”, a spus Quintino Aries.

Mai mult decât atât, jurnalistul Daniel Nascimento a completat: „Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta”.

„O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nici o nuntă”, a spus Leo Caeiro, a moderatorul unei emisiuni sportive. 

Cristiano Ronaldo are cinci copii. Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Încă de la începutul relației cu celebrul Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez a devenit una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram: a depășit „bariera" de 49 de milioane de urmăritori.

Este „dependentă” de cumpărături

Într-unul dintre episodele documentarului despre viața ei și a lui Ronaldo, Georgina a recunoscut că este „dependentă” de cumpărături și că a cheltuit o sumă uriașă la o ieșire în oraș.

Presa din Spania a scris recent că Cristiano Ronaldo „este dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez", iar între cei doi pare să fi apărut o „ruptură”.

Marca scria acum câteva zile că atacantul portughez ar fi supărat pentru atitudinea partenerei sale și consideră că aceasta devine egocentristă.

După ce presa din Spania a scris despre tensiunile existente în cuplu, Georgina Rodriguez a mai avut o singură postare pe Instagram. Modelul argentinian a publicat câteva imagini de pe plajă, unde se afla alături de copii. Postarea a devenit rapid virală!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net