Retrageri pe bandă la Transylvania Open: și Irina Begu va absenta

Una dintre jucătoarele de top, cu care Transylvania Open și-a atras publicul a anunțat, în ultima clipă, că nu va mai putea participa la competiția din Cluj-Napoca.

Irina Begu nu va mai participa la turneul de la Cluj-Napoca (FOTO: EPA)
Irina Begu nu va mai participa la turneul de la Cluj-Napoca (FOTO: EPA)

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a retras, din motive medicale, de pe tabloul principal al turneului. Ocupanta locului 33 WTA a avut un meci intens, săptămâna trecută, când a cedat în fața Anei Bogdan, în sferturile de finală de la Parma, în urma unui meci încheiat cu 6-2, 7-6(6).

De altfel, Irina Begu traversează cel mai bun sezon din ultimii ani ai carierei sale și are toate șansele să intre din nou în primele trei jucătoare de tenis ale lumii. Per total, anul acesta, românca a reușit să ajungă până în semifinalele de la Sankt Petersburg, dar și în optimile de finală de la Roland Garros, câștigând totodată titlurile de la București și Palermo.

Campiaoana de la Roland Garros 2021, invitată specială

Anul trecut, Irina Begu a răspuns „prezent” la ediția inaugurală a Transylvania Open, însă a evoluat un singur meci, fiind învinsă încă din runda întâi de Irina Bara. În schimb, a avut mai mult noroc la dublu, unde a ajuns până în penultimul act, făcând pereche cu Andreea Mitu.

Revenind la ediția de anul acesta a turneului român, locul Irinei Begu de pe tabloul principal a fost ocupat de jucătoarea britanică Harriet Dart. Pe lista sportivelor care s-au mai retras de la Transylvania Open se numără Sara Sorribes Tormo (Spania), Mayar Sherif (Egipt) şi Alexandra Krunic (Serbia). În locurile lor, vor evolua pe tabloul principal Xinyu Wang (China), Dalma Galfi (Ungaria) şi Varvara Graceva (Rusia).

Nu în ultimul rând, și britanica de origine română Emma Răducanu şi-a anunţat retragerea de la Transylvania Open, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, care o silește să-și încheie sezonul prematur. 

Transylvania Open va avea loc în perioada 8-16 octombrie, reunind 32 de mari jucătoare, inclusiv jucătoarea cehă Barbora Krejčíková, campioana din 2021 de la Roland Garros. De cealaltă parte, tabloul de dublu va porni la drum cu 16 perechi, premiile totale ale competiției se ridică la 251.750 de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net