Românce la BRD Bucharest Open: Monica Niculescu e în semifinale


    Românce la BRD Bucharest Open: Monica Niculescu ţine steagul sus
Românce la BRD Bucharest Open: Monica Niculescu ţine steagul sus

O dată cu apropierea finalului turneului de la Bucureşti, rămânem fără prea multe românce la BRD Bucharest Open. În proba de simplu, singura compatrioată rămasă în competiţie după ziua de vineri este Monica Niculescu.

La începutul zilei de vineri, aveam două românce la BRD Bucharest Open, pe tabloul de simplu al turneului, Din păcate, Monica Niculescu şi Andreea Mitu au jucat una împotriva celeilalte în cel mai aşteptat sfert de finală al turneului dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

A fost o confruntare terminată în trei seturi cu victoria Monicăi, care a pierdut primul set, dar le-a câştigat pe următoarele două (4-6, 6-0, 6-2). Dintre cele şapte românce la BRD Bucharest Open, am rămas aşadar cu una singura. Pe parcursul acestei săptămâni, Sorana Cîrstea, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru, Ana Bogdan şi Cristina Dinu au părăsit competiţia în diverse faze.

În urma victoriei de astăzi, Monica Niculescu a urcat două locuri în clasamentul mondial, de pe 40 pe 38. În semifinale, Monica Niculescu va juca sâmbătă după-amiază contra învingătoarei din disputa Sara Errani (Italia) – Ana Tatişvili (Georgia), disputat vineri seară. Italianca, favorita numărul 1 a turneului, pornea cu prima şansă.

Românce la BRD Bucharest Open: avem şi la dublu o semifinalistă

Dacă vorbim despre românce la BRD Bucharest Open, trebuie să aruncăm un ochi şi pe tabloul de dublu. Vineri seară au fost programate ultimele două sferturi de finală, printre protagoniste numărându-se şi cinci românce. Astfel, dublul Elena Bogdan – Alexandra Cadanţu va da piept cu perechea Raluca Olaru – Ana Tatişvili (Georgia). Ultimele două românce la BRD Bucharest Open sunt Andreea Mitu şi Patricia Maria Ţig, care urmează să joace contra unei perechi turco-elveţiene, Cagla Buyukakcay – Viktorija Golubovic.

Învingătoarele din aceste dispute se vor confrunta sâmbătă în semifinale, unde vom avea cel puţin o reprezentantă. De partea cealaltă a tabloului de dublu, s-au calificat deja în ultimul act gruzina Oksana Kalaşnikova şi olandeza Demi Schuurs.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg