România joacă în Fed Cup împotriva Serbiei la Arenele BNR

CLIIMA20140120 0056 1 jpeg
Simona Halep e in sferturi la Australian Open

Federaţia Română de Tenis a decis ca întâlnirea cu Serbia, din barajul de calificare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup, să aibă loc la Bucuerşti, pe Arenele BNR. În zilele de 19 şi 20 aprilie, iubitorii tenisului vor putea urmări la lucru cele mai valoroase, dar şi frumoase jucătoare din lume. Căci din loturile celor două echipe vor face parte tenismene ca Simona Halep, Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic sau Bojana Jovanovski.

Întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Serbia, contând pentru Play-Off-ul Grupei Mondiale II, va avea loc în perioada 19-20 aprilie, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. În acelaşi timp, dar pe terenurile secundare, se vor desfăşura meciurile de pe tabloul de calificări al turneului ATP 250, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Arena Centrală din cadrul Arenelor BNR este singurul loc din România care, în acest moment, îndeplineşte toate condiţiile pentru buna desfăşurare a unei competiţii de asemenea nivel. Mai mult, terenul principal din Parcul cu Platani a găzduit de-a lungul timpului cele mai frumoase înfruntări şi victorii ale jucătorilor români în competiţiile pe echipe şi individuale.

„Suntem fericiţi că putem ajuta la dezvoltarea tenisului în România şi că ne vom bucura, pentru două zile, de tenis de calitate. Vom avea ocazia să urmărim meciuri susţinute de cea mai bună echipă de jucătoare pe care România a avut-o vreodată şi jucători de top ATP", a declarat Ion Ţiriac, proprietarul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

„Având în vedere anvergura întâlnirii România-Serbia din cadrul Fed Cup, credem că locul ales, Arenele BNR, este la înălţimea dorinţelor jucătoarelor noastre, cât şi a aşteptărilor iubitorilor tenisului care pot veni în număr cât mai mare să le vadă şi să le încurajeze. Mulţumim organizatorilor turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy pentru sprijinul acordat organizării acestui mare eveniment sportiv, internaţional, la nivel de echipe", a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Palatul lui Putin de lângă lacul Valdai FOTO siteul lui Navalnîi
Maria Zaharova FOTO Profimedia
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg