România trebuie să treacă de Australia pentru a se califica la Mondialele de polo

Rezultatele poloiştilor noştri la Cupa Mondială de la Oradea, până în acest moment au fost următoarele: România a învins Iranul, cu scorul de 26-1, respectiv Australia, cu 11-9, a cedat în faţa Spaniei, cu 8-14 (toate în grupa A), iar în partida pentru calificare directă în semifinale a fost învinsă de SUA, cu scorul de 14-12.

Trimisă să joace pentru locurile 5-8, România mai are mâine o şansă la a fi anul viitor la Mondiale. Trebuie să treacă de Australia, cea care a trecut tot astăzi de reprezentativa Chinei, cu scorul de 10-6. Partida dintre România şi Australia va începe la ora 11.30. China şi Iran vor juca tot duminică pentru locurile 7-8 (ora 10.00).

Mâine sunt programate şi finalele, cea mică la ora 16.00 şi cea mare de la ora 17.30, plus meciurile de clasament final.

Primele patru clasate la Cupa Mondială au obţinut deja calificarea directă la Campionatul Mondial de anul viitor (Shanghai). Cum printre acestea se numără şi Serbia, care este deja calificată la CM din 2011 (în calitate de câştigătoare a Ligii Mondiale), la competiţia de anul viitor va obţine "biletul" şi echipa clasată pe locul cinci la Cupa Mondială de la Oradea, adică România sau Australia.

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg