Rugbyştii vor participa la operaţiunea de deszăpezire în sectorul 1 din Capitală

Ultima actualizare:

Mâine dimineaţă, începând cu orele 7.00, componenţi ai echipelor de rugby de la Steaua, Dinamo, CSM Bucureşti, Colegiul Tehnic Material Rulant, Olimpia şi Liceul Aurel Vlaicu, împreună cu reprezentanţi ai FRR, vor ajuta la deszăpezirea mai multor spitale din Sectorul 1 al Capitalei. “Am discutat cu primarul Andrei Chiliman şi ne-am oferit sprijinul în această situaţie grea. Noi vom veni cu jucători de la cluburile de Capitală, iar Primăria ne va furniza utilaje şi lopeţi. Vom acţiona la Spitalul Grigore Alexandrescu, Spitalul Sf. Maria, Spitalul Filantropia, Spitalul Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri şi la Spitalul de Oftalmologie”, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Conform site-ului frr.ro, miercuri FRR va dona sinistraţilor din judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa două tone de făină, două tone de zahăr, o tonă de ulei, 500 kg de dulciuri, o tonă de mălai şi peste 3.000 de litri de apă plată şi minerală. Acestea vor fi transportate cu ajutorul Jandarmeriei Române. "Toate aceste produse sunt donate de FRR pentru cei aflaţi în suferinţă. Sperăm ca toate aceste produse să îi ajute să treacă peste această perioadă grea din viaţa lor”, a declarat preşedintele FRR.

Rugbyştii de la cluburile din ţară, mai precis din zona afectată serios de ninsori, viscol şi ger, se vor alătura acţiunilor de deszăpezire din jurul localităţilor lor. Astfel, la Galaţi au fost mobilizaţi 50 de jucători sub comanda antrenorului Viorel Secuianu, la Brăila 30, sub supravegherea lui Anghel Chiriţă, iar la Focşani circa 40, sub îndrumarea lui Ion Viorel. Alin Petrache le-a mulţumit cluburilor implicate în acţiunea declanşată de FRR: Steaua (Gabriel Boroi), Dinamo (Elisabeta Lipă), CSM (Valentin Samungi), Colegiul Tehnic Material Rulant (Nicolae Manolache), Olimpia (Alexandru Perpelea) şi Liceul Aurel Vlaicu (Ioan Ţoca). "Facem apel la toţi fanii rugbyului să se alăture acţiunii noastre. E foarte importantă şi reacţia parternerilor de la Mitsubishi, care ne-au pus la dispoziţie cinci maşini de teren pentru această acţiune, cât şi cea a Primăriei Sectorului 1, împreună cu care vom pune în practică acţiunea de mâine. Am avut, ca de fiecare dată, o colaborare foarte bună şi cu Jandarmeria Română. De solidaritate au dat dovadă şi toti colegii noştri din teritoriu şi pentru acest lucru le mulţumesc", a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Cei care doresc să doneze alimente sau haine, o pot face în cursul zilei de marţi sau miercuri până la ora 12.00, la Sediul FRR din Bulevardul Mărăşti 18-20. (Persoane de contact: Ana Şerban şi Alexandru Achim).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net