S-a încheiat Romanian Darts Festival


    Romanian Darts Festival
Romanian Darts Festival

Cea de-a doua ediţie a Romanian Darts Festival a ajuns la final, după trei zile dedicate sportului cu săgeata, în care aproximativ 400 de jucători profesionişti şi-au întrecut forţele la Hotel Intercontinental, în lupta pentru premiile în valoare de peste 15.000 de euro.

Cele mai bune rezultate ale României la Romanian Classic Darts Open au fost consemnate de Adrian Frim, ocupantul locului nouă din 313 jucători și de Oana Țapu și Oana Cimpoca, clasate pe a noua poziție din cele 76. De cealaltă parte, la Romanian International Darts Open, Andrei Meliță și Cristian Cimpoca au încheiat competiția pe locul 17 din 306 posibile, iarAndreea Brad a ocupat locul nouă din cele 75 de participante.

Interesant de menționat este că toate cele patru finale ale Romanian Darts Festival au fost castigate de jucători cu naționalități diferite, după cum urmează: trofeele RIDO au fostcucerite de olandezul SilkoVisser (la masculin) și poloneza Karolina Podgorska (la feminin), în vreme ce ultimele acte ale RCDO i-au evidențiat drept câștigători pe belgianul Andy Baetens și jucătoarea engleză Maria O'Brien.

Un moment care a ridicat toată sala în picioare s-a petrecut când englezul Alex Topper a fost la un pas distanță de realiza un joc perfect, care presupune „închiderea” din nouă săgeți a jocului de 501.

Mai departe, România își mută interesul către Dutch Open, competiție care se va desfășura în Assen, în perioada 3-5 februarie, urmând ca țara noastră să fie reprezentată de Andreea Brad  și Doriana Epuran. Pe plan intern, cea mai apropiată competiție important este Cupa Hattrick, care se va disputa pe 4 martie.

Despre Federația Română de Darts

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizatCampionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, CampionatuluiMondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții. Detalii despre competițiile organizate de Federația Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial și pagina de Facebook.

Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
jenna ortega (1) jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg