Serena Williams se reîntoarce pe terenul de tenis pe 30 decembrie, la Abu Dhabi


    Serena Williams se întoarce în tenis pe 30 decembrie, la Abu DhabiFoto: Hepta
Serena Williams se întoarce în tenis pe 30 decembrie, la Abu DhabiFoto: Hepta

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams îşi va face reintrarea pe terenurile de competiţie la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, pe 30 decembrie, au anunţat duminică organizatorii din capitala Emiratelor Arabe Unite.

La această revenire, fosta lideră mondială o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko, câştigătoare a ultimului turneu de la Roland Garros, meciul fiind o premieră pentru cele două, potrivit Agerpres

Serena Williams, care la începutul acestui an a cucerit pentru a 7-a oară trofeul la Openul Australiei, în ianuarie, al 23-a titlu de Mare Şlem, într-un moment în care era însărcinată, a născut-o pe 1 septembrie pe Alexis Olympia, după care s-a căsătorit pe 15 noiembrie cu Alexis Ohanian, 34 de ani. Serena a declarat că este mai mult decât încântată să se întoarcă pe terenul de tenis. "Sunt încântată să-mi fac reintrarea la Abu Dhabi", a declarat Serena Williams pentru site-ul organizatorilor turneului. Potrivit surselor, ea ar urma să participe la Openul Australiei în luna ianuarie a acestui an. 

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
maxresdefault jpg
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg