Şi sportivii mănâncă de la fast-food câteodată

Ultima actualizare:

    Stoica mănâncă la  fast-food alături de  prietenul său,  prezentatorul TV  Radu Tudor
Stoica mănâncă la fast-food alături de prietenul său, prezentatorul TV Radu Tudor

Cu toate că viaţa de sportiv înseamnă, pe lângă multe ore de antrenament, şi o nutriţie corectă, băieţii mai scapă, câteodată, şi la alimente interzise. Cunoscutul luptător K1, Andrei Stoica, şi prezentatorul ştirilor TVR, Radu Tudor, au fost surprinşi luând masa la un fast-food din Bucureşti.

Cei doi sunt colegi la sala de antrenamente de kickboxing şi îi leagă o prietenie de câţiva ani. Amândoi urmează acelaşi regim alimentar impus de antrenorul lor – trei mese pe zi la ore fixe, după ora 21.00 mai mănâncă doar fructe, niciodată nu au voie prăjituri, pateuri sau carne tocată. Dulciurile sau mâncărurile de la fast-food sunt acceptate doar o singură dată pe lună.

Stoica (stânga) şi-a  făcut KO adversarul
Stoica (stânga) şi-a făcut KO adversarul

Într-o asemenea zi fericită i-am surprins şi noi. Tocmai îşi comandaseră câte o porţie de cartofi prăjiţi, aripioare picante şi băuturi carbogazoase. “Orice constrângere e neplăcută la început, însă faptul că mă simt bine în pielea mea, că sunt în formă, îmi confirmă că pot să trăiesc şi fără nişte alimente despre care ştiu că îmi fac rău. Recunosc, îmi este greu să nu mă ating de dulciuri. Dar am găsit variante pentru a-mi potoli pofta - batoanele proteice”, explică Radu Tudor, care practică sport de performanţă încă din şcoala generală.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net