Simona Halep a învins și vântul pentru a juca vineri în sferturi la Toronto

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală alt turneului de la Toronto, după o victorie în două seturi în fața elvețiencei Jil Teichmann: 6-2, 7-6. Partida a durat o oră și jumătate, dar cele mai mari probleme i le-a pus vântul. 

Simona Halep
Simona Halep

"Nu pot să mă gândesc foarte bine la meci, pentru că sunt pierdută. Am vorbit cu Jil după partidă și mi-a spus că simte același lucru. A fost imposibil să joci doar dintr-o parte a terenului. Dar, ce e cel mai important, e că am luptat pentru fiecare minge și am putut câștiga partida", a declarat românca la conferința de presă, conform digisport.ro.

Ea va juca în faza următoare contra americancei Coco Gauff (SUA), ocupanta locului 11 WTA. Meciul va avea loc vineri seară, de la ora 20.00, ora României. Cele două s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată anul trecut, la Indian Wells și Miami, de fiecare dată impunându-se sportiva noastră. 

Halep se simte perfect la Toronto

Imediat după joc, Halep a declarat, la interviul de pe teren: “Le mulţumesc  tuturor pentru că au venit. Este o plăcere să joc aici. A fost foarte dificil din cauza vântului, am ratat multe şi nu am simţit mingea, a fost greu şi la retur. Dar mă bucur că am rămas în joc mental şi am câştigat. Mă aştept mereu la o luptă grea cu Gauff. Sunt aici ca să lupt pentru fiecare meci pe care îl joc”, a spus ea.

Prin calificarea în sferturi, Halep şi-a asigurat un premiu de 61.300 de dolari şi 190 de puncte. Sportivele învinse în optimi primesc câte 30.660 de dolari şi 105 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net