Simona Halep, despre accidentarea la gleznă: “Miercuri dimineaţă voi vedea ce am”


    Coco Wandewege a frânt zborul jucătoarei noastre spre trofeul de la Stuttgart, dar românca rămâne numărul 1 WTAFOTO: Guliver/ GettyImage
Coco Wandewege a frânt zborul jucătoarei noastre spre trofeul de la Stuttgart, dar românca rămâne numărul 1 WTAFOTO: Guliver/ GettyImage

Accidentată destul de rău la glezna stângă în timpul meciului cu australianca Destanee Aiava, câştogat cu 7-6, 6-2, în primul tur la Australian Open, Simona Halep a declarat că încă nu ştie cât de gravă e accidentarea, dar că e hotărâtă să joace joi.

“Nu ştiu încă ce să spun despre gleznă. Am simţit o durere mare pe teren, dar nu am avut timp să verific ce s-a întâmplat. Am făcut un duş, streching şi am venit aici. Voi aştepta să văd până mâine dimineaţă, să văd ce se întâmplă. Din experienţă vă spun că nu am simţit că s-a rupt nimic, dar totuşi durerea a fost mare. Trebuie să văd ce spun medicii”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după victoria cu Destanee Ayana (7-6, 6-2), conform doartenis.ro.

Ea a recunoscut că a mai fost accidentată în trecut, la aceeaşi gleznă: “Am mai avut vreo cinci accidentări la glezna stângă. Gleznele mele nu sunt bune, de aceea le şi bandajez de fiecare dată. De aceea nici nu ştiu ce s-a întâmplat, pebtru că eram bandajată. Acum nu realizez încă. Aştept să revăd momentul la TV, pentru că eu nici nu mi-l amintesc”, a mai spus ea.

Întrebată dacă există pericolul să nu joace în turul secund, Simona a fost destul de categorică: “Nu mă gândesc la asta. Sunt obişnuită să joc cu orteză la gleznă, aşa că nu cred că mă voi retrage. Dar, ştiţi cum e, proritatea este mereu sănătatea. Aşa că voi vedea. După părerea mea, voi putea juca“, a spus ea.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg