Simona Halep, în optimi la Australian Open: ”Am jucat grozav”

Pentru Simona Halep, sezonul 2022 a început perfect. Titlul cucerit la Melbourne, în prima săptămână, este urmat de un parcurs fără greșeală la Australian Open, unde specialiștii o văd deja printre pretendentele autorizate la trofeu. Ea s-a calificat în optimile de finală.

Simona Halep, după încă o victorie la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep, după încă o victorie la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În turul al treilea, Simona Halep, care este cap de serie numărul 14, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinic din Muntenegru, ocupanta locului 98 WTA. Partida a durat 65 de minute. Cu acest succes, românca a ajuns la 8 victorii consecutive în acest an. De asemenea, ea nu a cedat nici un set până acum la Australian Open.

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi franțuzoaica Alize Cornet, ocupanta locului 61 WTA. Ea a întrecut-o cu 4-6, 6-4, 6-2, pe slovena Tamara Zidansek din Slovenia, cap de serie numărul 29. Dar marea victorie a lui Cornet venise în turul al doilea, când a eliminat-o pe a treia favorită, Garbine Muguruza.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea franceză conduce cu 3-1. Numai că ultima lor partidă a avut loc în 2015!

La finalul partidei, Simona a declarat, fericită: "Mă simt grozav să pot juca din nou în turul al patrulea. Întotdeauna mi-a plăcut să joc în Australia, poate de aceea fac jocuri bune. În faţa unei asemenea asistenţe e întotdeauna o plăcere, vă mulţumesc tuturor că staţi în această căldură, deoarce este super-cald astăzi. Simt că am jucat grozav, ea a fost un pic obosită, a avut un meci greu înainte de cel cu mine. E întotdeauna o provocare să intri pe acest teren şi să dai ce ai mai bun, sunt foarte mulţumită de modul în care am jucat şi abia aştept următorul meci. Azi, nu am arătat că sunt relaxată pe teren, dar mă simt bine, simt că sunt mai încrezătoare deoarece anul trecut a fost unul greu şi acum doar mă bucur de tenis, sunt sănătoasă, deci este un lucru bun să vin aici şi să încerc să dau ce am mai bun. De fapt, lucrul cel mai important este să încerci să dai cei ai mai bun. Trebuie să mă concentrez doar pe meciul pe care urmează să-l joc”, a declarat jucătoarea noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net