Simona Halep, primele declarații după dubla victorie de la Shenzhen: «Irina a jucat mai bine»


    Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFOTO: Guliver/ GettyImage
Simona Halep a învins-o pe Katerina SiniakovaFOTO: Guliver/ GettyImage

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzhen împotriva Katerinei Siniakova după o finală la simplu, iar în finala dublă, alături de Irina Begu, le-a învins pe Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Simona a fost nevoită să joace și finala de simplu, dar și cea dublă în sală, din cauza ploii, însă Simona a mărturisit că nu a deranjat-o acest lucru.

Conform Gsp, Simona Halep a lăudat-o pe Irina Begu pentru jocul bun pe care l-a avut în finala dublă. Simona a povestit despre cum s-a simțit când a câștigat cele două finale Shenzhen, dar și că s-a bucurat că a reușit să o poată ajuta pe Irina Begu în turneu, în finala dublă.

"A fost OK indoor, aici aveți dotări foarte bune și ați fost pregătiți pentru toate scenariile. Nu contează prea mult unde joc, îmi plac și arenele mari, dar și cele mici. Mi-am adus aminte de momentele de la juniori, a fost o zi minunată, mai ales că am câștigat ambele trofee", a spus Simona Halep la conferința de presă susținută după meciul de dublu.

Mă bucur că am putut-o ajuta pe Irina și am reușit să câștigăm. Bineînțeles că ea a jucat mai bine din nou, la fel cum a făcut-o și în semifinale, dar cred că am făcut o echipă bună și am bătut două jucătoare de dublu foarte bune, ceea ce înseamnă mult", a declarat Simona Halep.


    Irina Begu
Irina Begu

Irina Begu a declarat că va mai juca alături de Simona Halep și în alte turnee, i se pare special că poate juca cu o româncă care este locul 1 mondial.

"Cu siguranță o să mai jucăm și la alte turnee, am jucat și la Madrid în 2017 și am ajuns până în semifinale. Depinde foarte mult de Simona, e numărul 1 WTA, e normal să se concentreze mai mult pe simplu. Eu joc mai mult dublu, iar atunci când are timp și vrea să jucăm vom încerca să o facem.

E special să joci cu o româncă, mai ales care este numărul 1 mondial. Eu și Simona ne știm de când eram niște copile. Pentru mine e mai ușor să joc cu ea, ne-am distrat foarte mult jucând la dublu", a declarat Begu la conferința de presă.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
wild bear selfie Colorado  jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg