Simona Halep și Sorana Cîrstea știu când vor juca în optimi la Australian Open

Simona Halep și Sorana Cîrstea vor juca în luni în optimile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Iată de la ce ore se vor disputa.

Simona Halep, la Australian Open (FOTO: EPA)
Simona Halep, la Australian Open (FOTO: EPA)

Favorită 14, Simona Halep va juca împotriva franțuzoaicei Alize Cornet ocupanta locului 61, nu mai devreme de ora 4.00, ora României. Partida este a doua pe Rod Laver Arena, după întâlnirea Elise Mertens - Danielle Collins, care începe la ora 02.00.

Sorana Cîrstea, care în turul al treilea a produs surpriza turneului de tenis, învingând-o pe favorita 10, Anastasia Pavlyuchenkova, va juca, nu înainte de ora 8.30, contra polonezei Iga Swiatek, ocupanta locului 9 și cap de serie 7. Meciul e programat pe Margaret Court Arena, după o partidă de dublu feminin, alta de dublu mixt şi după jocul Maxime Cressy - Daniil Medvedev. Partida de dublu feminin începe la ora 02.00.

Tot luni, în concursul junioarelor, Anca Alexia Todoni va da piept cu rusoaica Ksenia Zaiţeva, cap de serie numărul 3, în al doilea meci de pe terenul 7, după o partidă de dublu junioare, care începe la 02.00.

Acestea sunt singurele românce rămase în cursă la Melbourne, după ce, duminică, Jaqueline Cristian și nemțoaica Andrea Petkovic au fost eliminate în optimile de finală ale probei de dublu. Ele au fost învinse cu scorul de 6-1, 6-2 de perechea belgiano-spaniolă Kirsten Flipkens/ Sara Sorribes-Tomo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net