Simona Halep șochează după victorie: ”Scuze pentru limbaj”

Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1 după un meci în care a fost foarte aproape de înfrângere. De altfel, atât de supărată a fost românca după partidă, că a făcut o declarație surprinzătoare.

Simona Halep s-a enervat de multe ori în meci (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep s-a enervat de multe ori în meci (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Simona Halep a învins-o în sferturile de finală ale turneului WTA 250 Melbourne Summer Set 1, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 WTA. Cu un serviciu catastrofal, Halep a fost aproape să piardă un meci pe care l-a avut în mână, conducând cu 6-2, 4-2. De altfel, la finalul partidei, românca a făcut cea mai surprinzătoare declarație publică de când joacă tenis, spunând că serviciul ei a fost ”de rahat”: ”A fost foarte dificil. Nu am crezut cu adevărat că pot câştiga acest meci, dar am luptat până la capăt. Sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am muncit foarte mult în sensul acesta. Tot creditul pentru ea, pentru contribuţia ei la acest meci frumos. Sunt fericită că am fost un pic mai puternică în final şi am putut să câştig acest meci. Înseamnă mult. Nimic nu a mers astăzi, serviciul meu a fost de rahat, trebuie să spun asta, îmi cer scuze pentru cuvânt, dar chiar aşa a fost. Am luptat mult cu mine însămi azi, a fost dificil să-mi controlez emoţiile, dar ea m-a adus în această situaţie, a pus presiune pe mine şi mi-a fost greu să mă descurc. Dar dacă vrei să câştigi, nu trebuie să renunţi, asta am făcut astăzi şi sunt foarte fericită că am reuşit”, adeclarat Halep, la interviul pe teren.

În semifinale, Simona, care este a doua favorită a turneului, va juca împotriva chinezoaicei de 19 ani, Qinwen Zheng, 19 ani. Aceasta ocupă locul 126 WTA și a venit din calificări. Ea a trecut în sferturi, cu scorul de 7-6, 7-6, de croata Ana Konjuh, locul 67 WTA.

Cea de-a doua compatrioată prezentă în sferturile de finală ale turneelor de la Melbourne, Irina Begu, a fost învinsă cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2, de americanca Amanda Anisimova, care a eliminat astfel a doua româncă la rând, după ce în optimi o învinsese pe Sorana Cîrstea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net